Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik ekkor? Többi lent

Mi történik ekkor? Többi lent

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés!! Előre le szeggezem sosem dolgoztam még, diák vagyok és csak kiváncsíságból kérdezem: ügye, a Magyarországnak nem tudom mennyi pénze van, de most csak példa tegyük föl, 500.000 forintja van Magyarországnak, és én dolgozom, és kapok havonta 50.000 forintot, na de, mivan akkor ha én nem költöm el a fizetésem addig amig össze nem gyűlik az 500.000 forint? Akkor ügye, Magyarország összes pénze az ennyém. Most ez lehet nem így müködik vagy nem tudom, de buta vagyok ehhez.
2023. márc. 29. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor te leszel Magyarország.
2023. márc. 29. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Jajj.
2023. márc. 29. 01:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha te megtartod magadnak az összes pénzt, elásod/befőttesüvegbe rakod, akkor hiányozni fog a pénzforgalomból és nyomtatnak helyette még 500000-et. Ilyenkor valaki ugyanannyi pénzhez jut ingyen mint amiért te megdolgoztál, s azt fogod látni hogy a boltban mindennek az ára megduplázódott.
2023. márc. 29. 06:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Magyarország annyi pénzt nyomtat, amennyit szeretne. Hogyha úgy döntesz megtartod az 50e forintot és még spórolsz hozzá, akkor Magyarország azt mondja oké, akkor nyomtatok magamnak és így lesz újra pénzem, aki pedig párnanaciban tartja pórul jár. Szép jó reggelt, ezen az elven alapul az infláció.
2023. márc. 29. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!