Munkanélküli járadékban részesülők még 2 hónapig! A munkanélküli küldött egy levelet, hogy ide és ekkor kell elmennem meghallgatásra! Mi történik olyankor ha az nekem nem tetszik és nem akarok elmenni?
Az nem kifogás, hogy nem tetszik.
Vagy egészségügyi probléma miatt nem fogadhatod csak el.
De már ne is haragudj, mi az hogy nem tetszik. Akkor neked baromira nincs szükséged a pénzre.
Én pénzügyi végzettséggel takarítottam.
Kedves előttem szóló.
Az, hogy te pénzügyi végzettséggel takarítottál, a te dolgod, a körülményeket te ismered.
Az Flt-ben (1991. évi IV. törvény) van egy fogalom, a megfelelő munka. Ez nem csak egészségügyi feltételeket ír elő, a végzettséghez, szakképzettséghez, átképzéshez kötött feltételek is vannak és a kínált jövedelem sem mindegy.
Egy HR-es diplomával nem tehet be például takarítani.
Én sem fogadnék el akármit.
Mielőtt még megindul a kioktatásom, egy ilyen MUK-os megbeszélés előtt célszerű felkészülni.
Engem is próbált már "beetetni" az ügyintéző, aztán amikor egy-két jogszabályi helyet idéztem és ő konzultált a jogászukkal, akkor utána másképpen beszélt.
(Jó, jó, én könnyen vagyok, a szakmámnál fogva, de akkor is ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!