Havi 300 ezres a fizum, van hitelem és a rezsivel egyutt ki megy 160 ezer simán , a maradékból probálok meg élni, vagy én csinálom szarul de hó közepe után már alig marad, hogy kéne beosszam?? Mit kéne csinálni??
"Igen így szoktam, szinte egy számlát mindig tolok amire több a határidő."
Egyáltalán nem erre gondoltam!
Leírod ide a rezsidet, tehát mindent, amit a hitelen kívül fizetsz, amiből kijön a 160 000?
"Igen így szoktam, szinte egy számlát mindig tolok amire több a határidő.2
Például arra gondoltam, hogy ha van egy 15000 Ft-os előfizetésed, akkor cseréld le egy 3000 Ft-osra, vagy egyáltalán ne vedd igénybe azt a szolgáltatást, ha nem létkérdés.
Az teljesen kizárt, hogy havi 160 000 Ft az létkérdés.
Pl. az autó sem létkérdés, és azzal kapcsolatos kiadások is "közbejönnek", mint pl. a vizsgadíj, gumiszerviz, stb.
23: De neki egymagára van 300 000, most egy főről beszélünk értelemszerűen, nem 3-ról, akire gondolom a 200 000 Ft elmegy a közértben.
Egyébként amikor látszódott, hogy komoly az infláció és nem átmeneti, évekre előre bevásároltam. Még mindig 65 Ft-os WC-papírt és 240 Ft-os papírzsepit használunk, és 120 Ft-os szappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!