Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havi 300 ezres a fizum, van...

Havi 300 ezres a fizum, van hitelem és a rezsivel egyutt ki megy 160 ezer simán , a maradékból probálok meg élni, vagy én csinálom szarul de hó közepe után már alig marad, hogy kéne beosszam?? Mit kéne csinálni??

Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 12:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Át kell gondolni a költéseidet. Miből mit, mennyit, milyen értékben? Ird össze, majd mérlegelj. Fizetéskor használd ki az akciókat, töltsd fel a lefogyott készleteket. A napi fogyasztású cikekket osztályozd, szükség van rá, olcsóbb változata van-e, letudsz róla mondani... Nem egyszerű a dolog, főleg látatlanban tanácsot adni. Beállíthatsz napi limitet, amit nem muszáj elkölteni... Stb.
2023. márc. 23. 15:18
 12/44 A kérdező kommentje:
Hitelt sajnos azért vettem fel mert egy olyan élethelyzetbe kerültem ahonnan muszály volt ki lábaljak, de tudom ez nem magyarázat. Mindenből olcsót veszek nem vagyok nagy igényű , ha le kell mondani valamiről nem okoz gondot le mondok róla. Kocsim az van de nem használom sokat, munkába nem is azzal járok. Bevétel növelés jó lenne de még is hogyan? Hétfőtől szombatig dolgozom azért az az egy nap jól esik pihenni, meg a végzettségem is alacsony hogy szakmunkát vállaljak. Nem vagyok egy hülye egyén , jó lenne persze egy jobb fizető állás …..
2023. márc. 23. 15:35
 13/44 anonim ***** válasza:
81%
Bocsánat, de neked ilyen jövedelmi viszonyokkal bizony luxus az autó, nem engedheted meg magadnak!
2023. márc. 23. 15:48
 14/44 anonim ***** válasza:
77%

Őszintén szólva a helyedben én eladnám az autót, az abból felszabadult költségek helyett és annak a pénzéből 1 nappal kevesebbet dolgoznék és azon az 1 napon elkezdeném képezni magam.

Szakmunka, egyetem, akármi ami érdekel és reálisan több pénzt kereshetsz vele.

2023. márc. 23. 15:56
 15/44 anonim ***** válasza:
Nem egyedül kellene tengődni, hanem megosztani valakivel a fix költségeket.
2023. márc. 23. 16:03
 16/44 anonim ***** válasza:
82%

#12: elsőre gyorsan add el az autót. most jóbpénzt is kapsz erte, és ami megmarad, abból dorbézolhatsz a hónap második felében is úgy, mint az elsőben.

Ha írnád a kiadásaidat, már rég eladtad volna.

2023. márc. 23. 16:10
 17/44 A kérdező kommentje:
Igazatok van teljes mértékben. Esetleg valami képzési tipp?
2023. márc. 23. 16:39
 18/44 anonim ***** válasza:
63%
Milyen érdeklődesed van, mihez értesz? Mit szeretsz csinálni?
2023. márc. 23. 16:43
 19/44 anonim ***** válasza:
61%
#17: BME mérnök informatikus BSc
2023. márc. 23. 17:59
 20/44 A kérdező kommentje:
Biztonsági őr vagyok, sajnos alapfokúm van meg csak :( Nyitott vagyok mindenre, mindenféleképp fejlődni szeretnék.
2023. márc. 23. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!