Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a Yettel ügyfélszolgálati...

Mi a Yettel ügyfélszolgálati e-mail címe?

Figyelt kérdés

Csak ezeket találtam leírva:

sajto@yettel.hu

adatvedelem@yettel.hu

Valamint itt lehet még ügyet intézni elviekben:

[link]

Viszont amikor elküldeném a bejelentést, ezt írja ki:

Az oldalunk jelenleg nem elérhető, de pánikra semmi ok: már dolgozunk azon, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra elérhető legyen. A hiba elhárításáig türelmedet kérjük. Köszönjük!

Valamint ennek tetejében a 40mb csatolmányomat nem tuom elküldeni, mert csak 15 mb-ot lehet csatolni, és még a fájlméret is 3mb-ra van korlátozva, tehát nem használható.

Esetleg létezik ilyen emailjük: ugyintezes@yettel.hu? Logikus lenne, hogy ha lenne, akkor ez lenne, de mint mondtam sehol se láttam leírva. Köszi aki tud segíteni, szép napot!

#e-mail cím #ügyfélszolgálat #Yettel #ügyfélszolgálati email cím
2023. márc. 9. 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, írj nekik chaten a honlapjukon felugró chat ablakban és kérdezd meg.
2023. márc. 9. 20:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet! Köszi szépen! :D
2023. márc. 9. 21:03
 3/14 A kérdező kommentje:
A probléma csak annyi, hogy nincs ilyen felugró chat ablak a honlapjukon... :S Próbáltam több időpontban, több helyre kattintgatva, dehun semmi.
2023. márc. 10. 09:44
 4/14 A kérdező kommentje:
de sehun semmi*
2023. márc. 10. 09:45
 5/14 anonim ***** válasza:

A fb oldalukon írj nekik, meszindzseren:

yettelhungary

m.facebook.com/yettelhungary

A telekomnál gyorsan válaszolnak. Remélem ezek is.

2023. márc. 10. 10:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Amúgy mi a búbánatot akarsz nekik küldeni 40 megás csatolmányban? 😂

Remélem vírust.

2023. márc. 10. 10:40
 7/14 A kérdező kommentje:

A szerződésem oldalait, személyi, lakcím, és négy egyéb képet, tehát összesen 18 jpg fájl. Csoportos beszedési megbízásnál az OTP bankban elírták a témát, és másnak a számláját vonták le az én bankszámláról. :D Ez a része már rendezve van, most már csak vissza kellene igényelni azt a bizonyos 8000 forintot.

5-ös válaszoló, köszönöm szépen a tippet, írtam nekik, reméljük majd érkezik válasz.

Itt a facebook elérési linkjük ha másnak is kellene:

[link]

2023. márc. 10. 11:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Ne felejts el valami bónuszt kérni tőlük a kellemetlenségért, ha maguktól nem ajánlanák fel!

Téged baasztak át és még neked kell kuncsorognod a pénzedért. Pedzegesd meg nekik a fogyasztóvédelmet nyugodtan!

2023. márc. 10. 13:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. Viszont nem rajtuk múlott, az Otp-nél írtak el egy számjegyet az azonosítómban. Tehát ők cseszték el úgymond, hogy más számlája lett levonva tőlem. Amíg visszaérkezik a pénz nincs gond, szerintem meg lehet velük beszélni, kültem fotót, mindet, aztán annyi. Sajnos az emberek hibázhatnak, és hibáznak is. Persze ha nem akarják visszautalni, amit nem hiszek, akkor természetesen nem hagyom annyiban. :D
2023. márc. 10. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Mindenesetre fura, hogy 1 számjegy elütése elegendő egy ilyen tévedéshez...
2023. márc. 10. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!