Mi a Yettel ügyfélszolgálati e-mail címe?
Csak ezeket találtam leírva:
sajto@yettel.hu
adatvedelem@yettel.hu
Valamint itt lehet még ügyet intézni elviekben:
Viszont amikor elküldeném a bejelentést, ezt írja ki:
Az oldalunk jelenleg nem elérhető, de pánikra semmi ok: már dolgozunk azon, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra elérhető legyen. A hiba elhárításáig türelmedet kérjük. Köszönjük!
Valamint ennek tetejében a 40mb csatolmányomat nem tuom elküldeni, mert csak 15 mb-ot lehet csatolni, és még a fájlméret is 3mb-ra van korlátozva, tehát nem használható.
Esetleg létezik ilyen emailjük: ugyintezes@yettel.hu? Logikus lenne, hogy ha lenne, akkor ez lenne, de mint mondtam sehol se láttam leírva. Köszi aki tud segíteni, szép napot!
A fb oldalukon írj nekik, meszindzseren:
yettelhungary
m.facebook.com/yettelhungary
A telekomnál gyorsan válaszolnak. Remélem ezek is.
Amúgy mi a búbánatot akarsz nekik küldeni 40 megás csatolmányban? 😂
Remélem vírust.
A szerződésem oldalait, személyi, lakcím, és négy egyéb képet, tehát összesen 18 jpg fájl. Csoportos beszedési megbízásnál az OTP bankban elírták a témát, és másnak a számláját vonták le az én bankszámláról. :D Ez a része már rendezve van, most már csak vissza kellene igényelni azt a bizonyos 8000 forintot.
5-ös válaszoló, köszönöm szépen a tippet, írtam nekik, reméljük majd érkezik válasz.
Itt a facebook elérési linkjük ha másnak is kellene:
Ne felejts el valami bónuszt kérni tőlük a kellemetlenségért, ha maguktól nem ajánlanák fel!
Téged baasztak át és még neked kell kuncsorognod a pénzedért. Pedzegesd meg nekik a fogyasztóvédelmet nyugodtan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!