Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kitől kérjek anyagi segítséget?

Kitől kérjek anyagi segítséget?

Figyelt kérdés

Családom "nincs", nem vagyunk sajnos jó viszonyban.. én egyedül nevelem a kislányom, aki még nincs 1 éves. Most hirtelen nehéz helyzetbe kerültünk, egyszeri segítségre van szükségünk. Apuka eltűnt még terhesség alatt, nem tudom hol van. Próbáltam személyi kölcsönt kérni banktól, de nem adnak egyedülálló anyának. A segélyszervezetek nem is válaszolnak, hiába írok nekik vagy hívom őket. Barátoktól is kértem kölcsön, de ők sem tudnak segíteni.

Most tényleg, ilyenkor hova lehet akkor fordulni?

2023. febr. 22. 19:04
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
#30 Én szüleim meg sem nézték, apja részéről nem is tudják hogy született gyereke.. Mehetnék arulkodni, de nem az én dolgom elmondani hogy a kicsi fiuknak babája van...
2023. febr. 24. 21:41
 32/43 anonim ***** válasza:
Amikor segítségre van szükséged akkor pedig pont, hogy a te dolgod árulkodni...
2023. febr. 24. 22:01
 33/43 A kérdező kommentje:
#32 Igen, gondoltam rá ezerszer.. De lehet nem is hinnenek nekem, vagy a fiúk mellett állnának ki..
2023. febr. 24. 22:06
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

"de nem az én dolgom elmondani hogy a kicsi fiuknak babája van..."

Akkor pénzre sincs szükséged. Vagy idegenektől jobb kunyerbászni? :)

2023. febr. 24. 22:06
 35/43 anonim ***** válasza:
62%
Ha ennyire tehetetlen vagy akkor add örökbe a gyereket.
2023. febr. 24. 22:07
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

"Itt nem büszkeségről van szó, hanem arról, hogy ami van is náluk pénz, ami elvileg nekem járna és a testvéreim megkapták a részüket"

Mégis miféle pénz járna szerinted neked a szüleidtől? Minden testvéred kapott valamiféle hozományféleséget, lakást, kocsit, csak te nem? Vagy hogy kell ezt érteni?

2023. febr. 24. 22:09
 37/43 A kérdező kommentje:
#36 Eladtak egy kertes házat és megkapták a "részük".
2023. febr. 24. 22:23
 38/43 anonim ***** válasza:
És te milyen feltételekkel kapnál ebből?
2023. febr. 25. 08:35
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha unokám születne, mindent megtennék, hogy láthassam.
2023. febr. 25. 16:11
 40/43 anonim ***** válasza:

150 az nagyon kevés a megélhetéshez, ha albérletet kell belőle Pesten fizetned, akkor mi marad belőle kajára, rezsire, babagyógyszerekre tápszerre? Főleg, ha még dohányzol is, nem tudom hogyan tudsz ilyen kevés pénzből életben maradni?

Azonnal húznék haza anyámékhoz, hogy ne kelljen albérletet fizetnem, anélkül is kevés a havi 150...

2023. febr. 26. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!