Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem bíznak sokan a...

Miért nem bíznak sokan a bankkártyában?

Figyelt kérdés
Államcsődtől félnek? De ha államcsőd van, akkor a készpénz is elinflálódik.

2023. febr. 1. 11:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"nem folyószámlákon meg készpénzben parkoltatni a szükségesnél több pénzt."

Pont ezt kérdezi a Kérdező, hogy miért NEM bíznak a virtuális pénzben és pont ezt magyarázzuk, milyen kockázatai vannak.

2023. máj. 13. 23:45
 22/26 anonim ***** válasza:

"Pont ezt kérdezi a Kérdező, hogy miért NEM bíznak a virtuális pénzben és pont ezt magyarázzuk, milyen kockázatai vannak."

Nem a megbízhatóság miatt nem kell parkoltatni ott pénzt. Hanem mert "nem fial". A folyószámla tökéletes arra, hogy a likvid pénzedet biztonságosan tárold, a világ legbiztonságosabb széfje sem biztonságos annyira, mint az. Viszont huszon százalékos inflációnál nem okos dolog. A készpénz még ennél is ötvenszer nagyobb ökörség.

2023. máj. 14. 00:32
 23/26 anonim ***** válasza:

"Nem, csak LEHET.:)"

Ezt teljesen úgy írod, mintha államcsőd esetén nem mondhatnák azt, hogy az összes forgalomban lévő forint, az MNB új pecsétje nélkül érvénytelen. :) Vagy egészen egyszerűen egyik napról a másikra kivonják a forintot a forgalomból és lesz helyette mondjuk új forint, egy mesterséges átváltási számmal.

"QUESTOR-ügy megvan? Zajlik még!"

Az nem bank volt. Ráadásul bocsánat, de teljesen megérdemele az is, aki azzal befürdött. Teljesen irreális hozamot ígértek kötvényekre, naná, hogy kamu volt.

2023. máj. 14. 00:35
 24/26 anonim ***** válasza:

23:

Egy kukkot nem írtam a készpénzről, te pedig úgy beszélsz minden virtuális pénzzel szembeni kockázatról, mintha azt mondtuk volna itt, hogy míg a virtuális pénz kockázatos, inkább papír pénzben tartsd a pénzed.

Csakhogy ezt NEM mondtuk.

Senki nem mondta itt.

2023. máj. 14. 01:03
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

23: QUESTOR: nagyon úgy néz ki, hogy kormányérdekeltségű gazdasági bűncselekmény történt, és a haszon náluk van. Szó sincs arról, hogy ne lenne jelentős hozam! Palotás János irodája viszi az ügyet és neten nyomon tudod követni az ügy alakulását.

És bizony ugyanazok a bűnözők vannak a banki vezetésben is.

2023. máj. 14. 01:09
 26/26 anonim ***** válasza:

"Csakhogy ezt NEM mondtuk.

Senki nem mondta itt."

A kérdés erről szólt. Hidd el, nem fogom végigbogarászni egy lassan fél éves kérdésnél, hogy az elmúlt oldalakban ki mit írt.

"23: QUESTOR: nagyon úgy néz ki, hogy kormányérdekeltségű gazdasági bűncselekmény történt,"

Sehol nem állítottam erről semmit. Annyit jegyeztem meg, hogy a Questor nem volt soha bank és az ügyfeleik sem folyószámlát vezettek ott. Nulla relevanciája van a kérdés kapcsán.

"És bizony ugyanazok a bűnözők vannak a banki vezetésben is."

Ez meg bocsi, de semmi más, mint egy képtelen állítás. A Questor vezetői nincsenek semmilyen bank vezetésében. :)

Értem én, hogy eredetileg mire próbáltál célozni, de ez megint csak a te személyes véleményed. Még ha minden bank vezetője bűnöző, akkor sincs semmi közük a Questorhoz és az ehhez kapcsolódó csaláshoz, se személyesen, se sehogyan, hiszen ők bankot visznek, a Questor pedig banki folyószámlákkal vert át senkit.

2023. máj. 14. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!