Miért nem bíznak sokan a bankkártyában?
"nem folyószámlákon meg készpénzben parkoltatni a szükségesnél több pénzt."
Pont ezt kérdezi a Kérdező, hogy miért NEM bíznak a virtuális pénzben és pont ezt magyarázzuk, milyen kockázatai vannak.
"Pont ezt kérdezi a Kérdező, hogy miért NEM bíznak a virtuális pénzben és pont ezt magyarázzuk, milyen kockázatai vannak."
Nem a megbízhatóság miatt nem kell parkoltatni ott pénzt. Hanem mert "nem fial". A folyószámla tökéletes arra, hogy a likvid pénzedet biztonságosan tárold, a világ legbiztonságosabb széfje sem biztonságos annyira, mint az. Viszont huszon százalékos inflációnál nem okos dolog. A készpénz még ennél is ötvenszer nagyobb ökörség.
"Nem, csak LEHET.:)"
Ezt teljesen úgy írod, mintha államcsőd esetén nem mondhatnák azt, hogy az összes forgalomban lévő forint, az MNB új pecsétje nélkül érvénytelen. :) Vagy egészen egyszerűen egyik napról a másikra kivonják a forintot a forgalomból és lesz helyette mondjuk új forint, egy mesterséges átváltási számmal.
"QUESTOR-ügy megvan? Zajlik még!"
Az nem bank volt. Ráadásul bocsánat, de teljesen megérdemele az is, aki azzal befürdött. Teljesen irreális hozamot ígértek kötvényekre, naná, hogy kamu volt.
23:
Egy kukkot nem írtam a készpénzről, te pedig úgy beszélsz minden virtuális pénzzel szembeni kockázatról, mintha azt mondtuk volna itt, hogy míg a virtuális pénz kockázatos, inkább papír pénzben tartsd a pénzed.
Csakhogy ezt NEM mondtuk.
Senki nem mondta itt.
23: QUESTOR: nagyon úgy néz ki, hogy kormányérdekeltségű gazdasági bűncselekmény történt, és a haszon náluk van. Szó sincs arról, hogy ne lenne jelentős hozam! Palotás János irodája viszi az ügyet és neten nyomon tudod követni az ügy alakulását.
És bizony ugyanazok a bűnözők vannak a banki vezetésben is.
"Csakhogy ezt NEM mondtuk.
Senki nem mondta itt."
A kérdés erről szólt. Hidd el, nem fogom végigbogarászni egy lassan fél éves kérdésnél, hogy az elmúlt oldalakban ki mit írt.
"23: QUESTOR: nagyon úgy néz ki, hogy kormányérdekeltségű gazdasági bűncselekmény történt,"
Sehol nem állítottam erről semmit. Annyit jegyeztem meg, hogy a Questor nem volt soha bank és az ügyfeleik sem folyószámlát vezettek ott. Nulla relevanciája van a kérdés kapcsán.
"És bizony ugyanazok a bűnözők vannak a banki vezetésben is."
Ez meg bocsi, de semmi más, mint egy képtelen állítás. A Questor vezetői nincsenek semmilyen bank vezetésében. :)
Értem én, hogy eredetileg mire próbáltál célozni, de ez megint csak a te személyes véleményed. Még ha minden bank vezetője bűnöző, akkor sincs semmi közük a Questorhoz és az ehhez kapcsolódó csaláshoz, se személyesen, se sehogyan, hiszen ők bankot visznek, a Questor pedig banki folyószámlákkal vert át senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!