Jelenleg a felsorolt két ország közül melyik országba lenne érdemes kimenni vásárolni és esetleg az autót megtankolni?
Sziasztok! Mostanában hogy látom mindenhol hogy ez megy,foglalkoztat a dolog hogy vajon külföldön mi mennyibe kerülhet a hazai árakhoz képest?
Érdemes lehet e kimenni? (Hozzánk igazából csak Románia és Szlovákia lenne közel!)
Nem tudom sajnos ott mire mekkora áfakulcs van meg ilyenek.
Szerintetek érdemes lehet a két orszàg közül valamelyikbe kimenni?
Ha esetleg van ottlakó vagy aki járt a két országban nemrégen és olvassa a kérdésemet és tudok tőle kérdezni nekem az is tökéletes lenne.
Van e esetleg valami amire érdemes lehet figyelni ha ráveszem magam és kimegyek?
A segítséget köszönöm előre is!
Ez két egyenrangú opció egyenlő távolságra a lakóhelyedtől? Pl valahol szabolcs megye közepén?
Ha olyan messze bármelyik határtól, akkor a plusz benzinköltség miatt már sanszos, hogy nem is éri még elmenni sehová.
3.
Ha járnál vásárolni, akkor tudnád, hogy nálunk korlátozva van.
2-3 db-ot lehet csak venni.
Én is tudok ilyen stílusban írni,nem nagy kunszt:
Ha értenél magyarul, akkor a kérdésre válaszolnál. Egyszerűbben: Minek neked annyi cukor, 2-3 kilónál több egyszerre, more? Abból lesz a tablettás borod, he?
5. Ne magadból induljál ki.
Sokan vannak akiknek közelében nincsen bolt és egyszerre gazdaságosabb többet vásárolni.
Nyilván nálatok -panelproliknál- ez nem merül fel, mert még spájzotok sincsen.
Na csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!