Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová érdemes menni októberben...

Hová érdemes menni októberben nyaralni?

Figyelt kérdés

Tengerpartra szeretnénk valami szép helyre ahol még lehet simán

fürdeni, strandolni, sok látnivaló van és túrázási lehetőség.

Párommal mennénk, viszont ami nagy baj, hogy egyikünknek sincs nyelvtudása.

Ezért szeretnénk olyan utazást ahol idegenvezető is van, az sem baj, ha csoportos.

Ez lenne az első külföldi nyaralásunk, sajnos nyáron munka miatt nem tudunk menni.

Érdemes egy utazási irodát felkeresni vagy valakinek van bármilyen tapasztalata ilyen téren?

500.000-800.000 Ft amit rá tudnánk szánni.

2023. jan. 12. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha Európán belül szeretnétek utazni akkor Olaszországot, Spanyolországot ajánlanám ott olyankor még jó idő van.

Ha esetleg tengerentúlon gondolkodtok akkor érdemes utána nézni mert ilyenkor sok helyen hurrikán szezon van.

Ha nem nagyon beszéltek idegen nyelven akkor nektek megérné az utazási iroda. Csoportos utazást én jó szívvel nem ajánlanék, nagyon sok emberhez kell alkalmazkodni és nem alakíthatjátok úgy a nyaralásotokat ahogyan szeretnétek.

2023. jan. 12. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora költségkerettel én Ciprust javaslom.
2023. jan. 12. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Bármelyik mediterrán ország: dél-olasz, spanyol, görög, portugál.

Szállást, repülőjegyet lefoglalod neten magyarul. Amúgy meg legyen nálatok okostelefon intenettel és akkor Google fordító segít. Egyszerűbb dolgokhoz (becsekkolás, étterem stb.) elég lesz.

2023. jan. 12. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Ciprus
2023. jan. 13. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

3# Portugália, tengerpart?XD Életem, ott még augusztusban is csak 20 fokos az óceán…. A kérdező fürdeni szeretne.

Ilyenkor már Spanyolország, Görögország sem annyira jó választás lubickolásra.

Októberben Európában én is Ciprust javaslom, esetleg Málta, vagy Olaszország déli része (Szicília, Szardínia). Egyébként Egyiptomban, az Arab Emirátusokban, vagy Jordániában ilyenkor még szuper a víz és nem hosszú az út.

2023. jan. 13. 11:05
 6/7 NTBS ***** válasza:
90%
Spanyolország, Görögország, Ciprus, Málta.
2023. jan. 13. 16:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. jan. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!