Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt bárki akinek már...

Van itt bárki akinek már fizetett ki a Betfair?

Figyelt kérdés
A fiók hitelesítésen már túl vagyok, de eddig akármilyen módon próbáltam kivenni a pénzem egyiket sem tudta teljesíteni a betfair. Sok helyen olvastam, hogy másnak is hasonló problémái vannak, ezért érdekelne van-e olyan akinek már fizettek ki vagy a betfair csak nyeli a pénzt? Olyan is írhat aki hasonló cipőben jár vagy járt mint én.

#kifizetés #csalás #sportfogadás #Sportfogadó oldal
2022. dec. 28. 01:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen-igen így terveztem :) Csak attól félek, hogy mivel ilyen problémás a befizetés és nem egyből került rá az egyenlegemre, a kifizetés sem lesz egy egyszerű menet és amiatt is futnom kell majd velük pár kört.
2022. dec. 28. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
de kemeny vagy 6-os azta k*rva 😂😂
2022. dec. 28. 16:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Hasonlo cipőben jártam.

Otps Mastercard kártyáról beutaltam kb 150k-t. Mint kiderult nem tudnak rá kiutalni, mert nem látszodott payment methodnal. Hát ne tudd meg mit osszesz*ptam vele. Kb egy honapig szenvedtem az ugyfelszolgalaton. Némelyik kontakt buta mint a seggem és annyiban kimerul a segítség hogy telepítsem újra az appot, míg a másik konkrét incidens numbert is tud adni.

Egyebkent nekem törölték az otps kártyám, mint payment method. Utána a Netelleres pénz nem érkezett meg hozzájuk a jóisten se tudja miert, úgyhogy azt is toroltetnem kellett. A skrill ami bevalt, és működik nekem.

Szóval kitartás, csak jó ugyfelszolgalatost kell kifogni, jó időben.

2022. dec. 28. 23:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Na este végre rákerült a pénz az egyenlegemre, viszont kifizetésnél továbbra sincs ott a Neteller lehetőség pedig megforgattam a pénzt amit Netellerről utaltam be, gondolom azért mert ők adták hozzá a pénzt és nem közvetlen a Netellerről került az egyenlegemre.🥴🥴🥴🥴🥴
2022. dec. 29. 01:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Na beutaltam Skrillel ez szerencsére sikeresen megérkezett és ki is tudnék venni viszont csak 14ezer forintot enged maximum. Remélem ha megforgatom a pénzt akkor többet is fog engedni. 🙂
2022. dec. 29. 06:52
 16/18 anonim ***** válasza:
#13 vagyok. 14 ezreket enged csak, de indithatsz több kifizetest is egyszerre, így nincs gond vele, csak melosabb.
2022. dec. 29. 08:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a segítséget 😊
2022. dec. 29. 12:19
 18/18 anonim válasza:
100%

2-es: "sok bank eleve nem támogatja a szerencsejáték oldalakat"

Ez igazi bankos duma.

Nem támogatja!

A franc se képzeli, hogy támogatni kéne.

Egyszerűen teljesítsék az átutalási megbízásomat.

A saját pénzem. Ha az övékét kellene utalni, az lenne "támogatás".

2023. febr. 3. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!