Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Esetleg fizetetlenre elmenni?...

Esetleg fizetetlenre elmenni? Mennyire problémás?

Figyelt kérdés

Túl sok szabadságot vettem ki idén. Hogyan tudnám megoldani, h ne csökkenjen, de 1-2 szabadnapra még szükségem lenne.

Esetleg fizetetlenre elmenni? Mennyire problémás? (1-2napra nem lenne fizetve a TB engem nem zavarna)

Várok ötleteket!

2022. okt. 11. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Munkáltatóddal beszéld meg, nem köteles fizetetlen szabit adni
2022. okt. 11. 09:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem köteles, csak akkor marad a következő évből veszünk el vàltozat.
2022. okt. 11. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan sincs. Éves keret van, amit a tárgyévben ki KELL adni, egyedül a még idén megkezdett lóghat át pár nap erejéig jövőre, de a jövő évi keretből nem adhat ki idén. Ha jófej adhat többet is, de kevesebbet nem. Ha van még rá lehetőség, tervezd át. Ha nincs, akkor meg beszélj a főnökkel, de sok jóra szerintem ne számíts.
2022. okt. 11. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:

1-2napra nem lenne fizetve a TB engem nem zavarna

De a navot igen, fiznélküli alatt szünetel a biztosítás, és kérni fogják tőled az eü szolg járulékot (itt nincs 45 nap)

És nincs következő évből vesszük el változat sincs.

2022. okt. 11. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Általában nem nagyon szeretnek fizetetlent adni, de megkérdezheted. Amúgy hogy a pékbe nem tudtad betervezni a szabikat?!

Sosem értettem ezt, nekem 25 évesen is az volt a problémám, hogy novemberben még 4-5 nap szabim maradt, nemhogy elfogyott volna...

2022. okt. 11. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!