Van itt bárki akinek már fizetett ki a Betfair?
Mar a masik kerdesednel is leirtam. A netelleres tranzakciós idvel irj egy szajbavert emailt nekik, vagy chaten. Ird meg nekik hogy nem irtak jova a befizetesed. Ha megvan a befizetest egyszer meg kell forgatni, azonnal nem kerheted le. Kesz.
A betfair a vilag legismertebb exchange oldala, nem a te szeres oar tizezred kell nekik.
3-as
Ezt már akkor megtettem mikor nem került rá a tranzakció után egyből a pénz az egyenlegemre. Mondta az ügynök, hogy továbbította a pénzügyi csapatnak és kaptam is egy referencia számot, de nemigaz, hogy 1 hét alatt nem sikerült kezdeniük vele valamit. Több helyen olvastam, hogy sosem kaptak e-mailt a 'pénzügyi csapattól' akiknek az ügyét hozzájuk továbbították, kb. mintha nem is léteznének.
Tegnap írtam nekik, hogy már lassan 1 hete utaltam be és még mindig nincs az egyenlegemen a beutalt összeg, ezt a választ kaptam:
I can see the issue with your deposit has been escalated however is yet to be reviewed by the payment team. I'm afraid we wouldn't have a timeframe for this to be completed. The team will be in touch with you via email when they have feedback.
Akkor meg varjal. Leirta, nem tud idot mondani. Majd csinalnak valamit. Nyilvan naluk is karacsony volt, kevesebben dolgoznak, lassul a feldolgozas.
Ettol fuggetlenul azt javaslom gyakran zaklasd oket.
A penzedet nem lopjak el, meg fogod kapni amint megoldjak. Ha jovairjak a befizeteseket, akkor azt egyszer forgasd meg fogadassal, kaszinoban mindegy hol. Utana kerd ki netellerre es kesz.
Szerintem se aggódj a pénzed miatt, meg fogod kapni, de tényleg idegesítő lehet.
Nekem a 22bet-el voltak ilyen problémáim, végül mindig megoldódott, de azóta nem is játszom nálunk.
A betfair-el meg nem volt hasonló rossz tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!