Ajánlottak nekem 10%-os biztos befektetést. Van jobb?
Jó persze akárhogy lehet nevezni de ezt már leírtam nem az számít hogy befektetésnek nevezed e vagy sem hanem hogy előnyösebb e annál amit befektetésnek nevezed.
Legalábbis a boltban nem nyelvészkedésért adnak kenyeret hanem pénzért.
De nem csak ez a gond, hanem írtam is, amit számoltál azt hibásan számoltad mert a felszabaduló pénzt hagytad volna elinflálódni. (Olyan pénzt ami lekötés esetén nem szabadul fel így ott nem lehet újra befektetni). De attól még úgy lenne teljesebb a kép ha ott ahol felszabadul nem párnában tartanak hanem befektetnéd. Ha egy előnyösebb konstrukció előnyeivel nem élsz, akkor nem is lesz előnyösebb. De ez megint az átverés kategória. Érdekes hogy velem hozzátok kapcsolatba az átverés fogalmát miközben ti alkalmazzátok.
Van-e jobb???, de minél azt persze nem árulod el...
A képzeletedben létező valaminél, semmi nem lehet jobb, mert az már realitás lenne!
De hisz elarultam. De akkor leírom újra.
10% plusz, biztos. (Kockázatmentes)
A 10% két hónap után jön nem 1 év után.
A tőke pedig saját tempóban levásárolhato, de kizárólag ebből megelni nem érdemes mert nem minden ott a legkedvezőbb ahol levásárolhato.
Szóval ha a számok stimmelnek de csak egy év után vasarolhato le a tőke is meg a kamat is az rosszabb. Ha kicsit több a kamat de szintén csak egy év után akkor max egyenlő.
Nem a neve számít hanem a kondíciók, nem szócséplés érdekel.
A lényeg hogy amit eddig írtam az ennél mind rosszabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!