Nem akarok prosti lenni, de szükségem van a pénzre. Milyen lehetőségeim vannak még?
Dolgozok bejelentett 8 órás helyen, mellette vállalok takarítást, pincérkedést, csak sajnos most több lett a kiadásom, mint a bevételem.
Nem akarok idegen pasikkal lefeküdni, de képeket küldeni, videókat arc nékül ilyenekben most benne lennék...
van ilyenre lehetőség? vagy marad az az opció, hogy 1-2 idegent be kell vállalni...
Az autó fontosabb,mint az erkölcsöd? Sosem értettem ezt a hozzáállást. Én is próbálkoztam az autófenntartással még a 20-as éveim elején pályakezdő fizuból meg másodállásból, de kb 2 hónap alatt rájöttem, hogy teljesen felesleges, mert nem tudom fenntartani, kifolyik havi 50-60 ezer ft a kezemből. Add el szépen a kocsit és ott a tömegközlekedés. Abból egyből ki tudod fizetni a hitelkártyát (általában azon van a legtöbb kamat) majd a havi megspórolt 50-60 ezrekből szépen visszatörleszted a többit.
Ja és ha egyedül élsz albiban, akkor inkább legyen lakótársad vagy keress egy olcsóbbat, esetleg szobabérlést.
Aki pénzért b*szik az k*/rva.
Teljesen mindegy hogy 20 éve nem csinálta, az marad. Ez egy bélyeg.
Nem, nem prosti. Nem kéjhölgy. K*rva.
Szerintem is Onlyfans, webcam szex, esetleg használt bugyi eladás.amit valamelyik válaszoló írt. Én mondjuk csak a szexért fizetnék de kinek mi tényleg van olyan aki használt bugyit akar venni mondjuk 5000 ezer ért vagy ez a kamerás dolog is jó tényleg nem kell semmit csinálnod legalább is fizikálisan és az arcod sem kell mutatni. Szerintem jóval biztonságosabb mint keresni egy idegent. Vagy rosszlányok elvileg a lányok is jelzik valamilyen rendszeren ha olyan a vendég szóval valamilyen app-segítségével ki tudod szűrni aki olyan.Bár ez is necces hisz lehet számot cserél vagy valami. Én rosszlányokról járok 2 lányhoz hoz az egyikhez hol a másikhoz 2 órára adok 50 ezret nem részletezem mit kérek csinálok de sima dolgokat.
Azért az nagyon durva hogy diplomával ilyesmibe kell gondolkodni.
Voltam egy nőnél aki szintén diplomásként csinálja ezt (rosszlány) jót beszélgettünk és megkérdeztem hogy miért csinálja ezt,említette hogy vezető beosztásban volt,és így is jóval többet keres szexel mint akkor.Nem mentem bele bővebben hogy diplomával miért jobb ez stb nekem ez hihetetlen volt akkor de ezt a kérdést elolvasva kicsit jobban megértem,lehet neki is ilyen helyzete volt,mondjuk ő még most is aktív én 2 éve voltam nála 2 alkalommal és már előtte is akítv volt. Azért nem járok hozzá mert kicsit idősebb 35-40 köröl van és duplája emelte a díjat az az óránként 50 plusz minden extra ha pl simogatni akarod stb. Nekem ez már sok pláne hogy egy korban hozzám illő jól kinéző formás csaj még nem kér ennyit plusz nincs exra csak ha valami durvát akarnák pl anál.
A lényeg ha gyorsan akarsz 500000-1000000 akkor szerintem csak szexel érheted el vagy kombinálva a webcammal stb.
Nem kereslek meg privátban nincs értelme tuti sok bunkó is rád írt ne meg fölösleges nekem meg van kihez megyek,azért remélem megoldódik a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!