@44 - igen, pl én biztos lábfétis vagy kézfétis vagy valami ilyesmit próbálnék
ezekhez nem kell arc, nem kell semmi kb csak az fétis tárgya
azt meg ember nem mondja meg hogy mondjuk "hé az ott a luca keze-lába azon a videón". na persze ha nincs valami egyedi tetkó rajta. akkor offos
2022. nov. 23. 11:59
42/61 anonim válasza:
Na az a pali VÉGKÉPP egy életképtelen vesztes aki kéz meg lábvideókra fizet egy fillért is :D :D :D
2022. nov. 23. 12:01
43/61 anonim válasza:
@46, OK, de itt még mindig nem arról van szó hogy mi van a palival aki fizet a tartalomért.
itt arról van szó hogy szeretne a kérdező keresni pénzt ilyesmivel de mégsem akarja megb*szatni magát. vannak olyanok akik fizetnek az ilyenekért, valszeg szarnak is rá hogy anonim gyakorizó azt mondja hogy ők vesztesek, fizetni fog, aki meg csinál neki videot az meg kap érte pénzt.
szoktál poreszt nézni? mind tudjuk hogy erre egy válasz van, a másik hazugság. ingyen nézed? arra nem gondoltál hogy amit te nézel az le van követve? fizetsz te azért csak nem a zsebedből
2022. nov. 23. 12:05
44/61 anonim válasza:
En egyszer 30.000 ret fizettem egy lánynak itt az oldalon labfetises tartalomért :D
2022. nov. 23. 12:05
45/61 anonim válasza:
Adj fel hirdetést intim masszőrként. Az nem prostitúció. Csupasz kézzel még hozzá se kell érned, ha nem akarod. Én így egészítem ki egész jól a keresetem. Óránként 15-20 ezer, amit simán elkérhetsz. Szexmentes. Tanuld ki videókból a tantra technikát. Én még szeretem is csinálni. Akár ma is elkezdheted.
2022. nov. 23. 12:11
46/61 anonim válasza:
#45 merre dolgozol?
2022. nov. 23. 12:32
47/61 anonim válasza:
Sima hirdető oldalon adtam fel hirdetést. Pár óra alatt jönnek érdeklődő levelek. Van, aki szexet akar, az kuka. Valakivel egy nap alatt összejön, és munka után plusz egy 20-as. Ha kicsit többet vállalnál, népszerű is lehetnél. De ugye az más kategória. Ezért adtam ezt az ötletet.
2022. nov. 23. 12:40
48/61 anonim válasza:
Add el az autód, irodába, pincérkedni járhatsz busszal is. Pénzt is kapsz érte, meg a bírságok sem fognak szaporodni, nem kell benzint se venned. Vagy legyél prosti, ha neked a jómód látszata fontosabb, mint a nyugodt lakhatás, meg a kevesebb stressz.
2022. nov. 23. 19:57
49/61 anonim válasza:
Könnyedén vehetsz majd másik autót, amikor helyre jönnek az anyagi dolgaid. Becsületet már nem igazán!
2022. nov. 23. 20:04
50/61 anonim válasza:
Szia! Küldj egy képet, lehet tudnék segíteni! (Nem szex)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!