Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem akarok prosti lenni, de...

Nem akarok prosti lenni, de szükségem van a pénzre. Milyen lehetőségeim vannak még?

Figyelt kérdés

Dolgozok bejelentett 8 órás helyen, mellette vállalok takarítást, pincérkedést, csak sajnos most több lett a kiadásom, mint a bevételem.

Nem akarok idegen pasikkal lefeküdni, de képeket küldeni, videókat arc nékül ilyenekben most benne lennék...

van ilyenre lehetőség? vagy marad az az opció, hogy 1-2 idegent be kell vállalni...

2022. nov. 23. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim válasza:
29%
Onlyfans, webcam szex, esetleg használt bugyi eladás.
2022. nov. 23. 10:02
 12/61 anonim ***** válasza:
91%

Webcam-ból sem lesz azonnal pénz. Havi kifizetés van, továbbá idő mire kialakul az ügyfélkör.

Én a helyedben valahogy túlélnék fizetésig, aztán pedig lejjebb adnék az igênyeimből. Nekem úgy tűnik anyagi lehetőségeidet meghaldva költekezel.

2022. nov. 23. 10:05
 13/61 anonim ***** válasza:
82%

Pont így lehet ebbe beleragadni. Fizetés letiltás miért van?

Egyébként ha igaz amit irsz akkor neked minuszban van a folyószámlád és a hitelkártyád is, meg tartozásaid is vannak. Neked akkor kb fél millióra lenne szükséged, hogy nullán legyél vagy többre...

Mivel a hitelkártyán és a folyószámlán általában tőbb száz ezres a keret.. nekem pl közel 800 ezer forint a "hitel keretem". Szóval... nem olyan dolog ez amit egy vagy két nap alatt le lehet nullázni.

De akkor mondok mást, ott a hetvége.. biztos sok helyre keresnek beugróst ami napi fizetést biztosít. Akár csak konyhára vagy ilyesmi. Persze szar lesz dolgozni 7/7 nap.. de csak így megy, ha most tényleg igaz amit írsz.

2022. nov. 23. 10:05
 14/61 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk azért aki itt ajánlgatja magát elgondolkozhatna hogy milyen ember is. Egyből rárepül egy szorult helyzetben lévő emberre, mint légy a szarra. Ez is elgondolkodtató.
2022. nov. 23. 10:08
 15/61 anonim ***** válasza:
0%
Takarodj krumpli ő kért segítséget...
2022. nov. 23. 10:17
 16/61 A kérdező kommentje:

Parkolási bírságból van letiltásom. Sajnos pár nap késéssel fizettem be, és ugye arra jönnek a kamatok. Mellette egyetemet csináltam, amit állt az előző cégem, oda is van visszafizetési kötelezettségem.

Mikor még rendben voltam anyagilag vettem egy telefont részletre, annak a törlesztőjét is fizetem.

Hitelkártya keretemre is vissza kell rakni a pénzt.

Albérletet kifizetem, bérletet kifizetem, a maradékból próbálok élni.

Nem szedek gyógyszert, vitamint, nem iszok, nem cigizek, nem drogozok.

Nagyon ritkán veszek csak kész kaját.

Hétvégén ha tudok dolgozok. Van úgy, hogy reggel 7kor eljövök az irodába, és fél5re megyek pincérnek. Hazaérek éjfél - 1 óra, reggel kezdve előlről toppon az irodába.

Más dolgokban is gondolkodtam, csak sajnos az még rizikósabb, mint az hogy keresek 1-2 pasit, hogy támogasson anyagilag.

2022. nov. 23. 10:20
 17/61 anonim ***** válasza:
87%

Segitseget kért, nem pedig ajánlatokat lúzer kanos lelketlen tahóktól..

Persze azért az fura, hogy mindenre van valami kifogás és válasz, hogy az miért nem jó.. mondjuk ha ennyit dolgozik valaki akkor felveti a problémát, hogy akar időt szakítani még erre a tevékenységre is..

2022. nov. 23. 10:26
 18/61 anonim ***** válasza:
69%
Hát akkor vagy kénytelen leszel bevállalni idegeneket, vagy megpróbálhatod ismerősi körben bedobni valakinek.
2022. nov. 23. 10:46
 19/61 anonim ***** válasza:
31%
#11 te miből is élsz?
2022. nov. 23. 10:47
 20/61 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk nem értem ha ő erre jutott, hogy ezt kéne miért baj, ha vannak rá jelentkezők. Ez a sok erénycsősz gondolom egy huncut vasat nem küldene neki segítség képen, de játsszák itt a terézanyát… Szerintem ez is gáz akkor ha nem tudtok segíteni inkább hallgassatok. 😅
2022. nov. 23. 10:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!