Interneten átvertek, segítség??
Egy használt telefont akartam venni, jófogáson volt hirdetve, és előre utaltam neki a 30 ezer forintot.
PayPalos számlaszámra kellett utalni, utána eltűnt a fickó.
Hogy tudom visszakapni a pénzem? Ér valamit ha feljelentést teszek?
Nevét sem tudom, semmi, csak egy paypalos számlaszám van csak.
"Ha a hirdető kiírja, hogy csak személyesen vehető át, készpénzért, akkor a csalók már próbálkozni sem fognak feltehetőleg"
Meg elveszti a valódi vevők túlnyomó többségét. Senki nem fog mondjuk Debrcenből Bp-re felkocsikázni valami pár ezer forintos sz*r miatt.
"Olyan kérdésem lenne hogy ha magánszemélytől rendelek Foxpost automatába utánvétesen, és esetleg Ő nem azt adja fel amit én megrendeltem, akkor hogy lehet fellépni ellene?"
Két pillanat alatt. Kibontod hívod a foxpost-ot. Emailen látszódik, hogy mit rendeltél.
2006 óta van webshopom akkor még hülyének tituláltak, hogy miért nem fizikai boltot nyitok. Egyszer sem tudtak átbaszni. Milyen érdekes🤷♂️
17/19/20
nickneved szerint 1978-ban születtél még annyira nem is vagy vén és ebben az az elszomorító hogy itt magyarországon az emberek túlnyomó többsége még mindig itt tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!