Miert ilyen dilettans, semmihez sem erto az osszes magyar
hivatalnok/ugyintezo?
Figyelt kérdés
Sosem tudjak, epp mirol van szo, mindig ossze-vissza tajekoztatnak mindenrol, a lenyeget elhallgatjak, nem ertenek a munkajukhoz, a legtobbszor azt se tudjak, mirol beszelek, igazabol k@ksiznak is bele, es a konkret semmiert kapjak az eleg nagy fizetesuket, es meg indokolatlanul bunko trogerek is a legtobbszor. Legyen itt szo akar banki ugyintezokrol, akar kormanyhivatalnokokrol, vagy barmilyen hivatali dolgozorol… Ennyi erovel en is dolgozhatnek hivatalban, mert en sem tudok semmit, en sem ertek semmihez, ugyanugy mint ok… Miert ilyen eletkeptelen, hazudozo, sotet suttyo paraszt szinte az osszes??
Jo, tudom, hogy a magyar burokracia a leggusztustalanabb es a legmocskosabb, de azert par ugyintezobe szorulhatott volna valamicske joerzes is…
2022. nov. 9. 13:46
2/9 anonim válasza:
Mi a konkrét hasfájásod???
Nekem nincs ilyen tapasztalatom. Betelt az autóm forgalmija, újat kellett igényelnem. Kb. 5 perc alatt végeztem a kormányablakban.
2022. nov. 9. 13:49
3/9 anonim válasza:
Beszéltél az össszessel?
2022. nov. 9. 13:49
4/9 anonim válasza:
Miert nem intezed online?
2022. nov. 9. 13:55
5/9 A kérdező kommentje:
Mert nem lehet mindent IS online intezni, es ez is pont a hivataloknak koszonheto… Nem, az osszessel nem beszeltem, de epp eleggel beszeltem ahhoz, hogy ezt szurjem le belole… Az allando, szant szandekkal elkovetett felreinformalas, az, hogy ok soha nem tudnak semmit, az arrogans stilusuk stb, ez olyan tipik magyar burokracia… Es attol meg, hogy ti szerencsesen epp egy ertelmesebbet fogtatok ki, az nem azt jelenti, hogy nekem ne lenne ezzel igazam…
2022. nov. 9. 14:06
6/9 anonim válasza:
Melyik faluról van szó, 5-ös?
2022. nov. 9. 14:42
7/9 A kérdező kommentje:
Megyeszekhelyrol beszelunk, nem falurol, de orulok, hogy leveszed a lenyeget… 🙂 Janem…
2022. nov. 9. 14:45
8/9 anonim válasza:
Miert ilyen dilettans, semmihez sem erto az osszes magyar ügyfélszolgálatra betérőt (Te)?
Sosem tudjak, epp mirol van szo, mindig ossze-vissza beszélnek mindenrol, a lenyeget elhallgatjak, legtobbszor azt se tudjak, mirol beszél a kedves ügyintéző.
Neked nem sikerült online elintézni az még nem jelenti azt hogy másnak nem sikerülne. Lehet hogy a te képességeiddel van baj.
2022. nov. 9. 15:21
9/9 A kérdező kommentje:
“Sosem tudjak, epp mirol van szo, mindig ossze-vissza beszélnek mindenrol, a lenyeget elhallgatjak, legtobbszor azt se tudjak, mirol beszél a kedves ügyintéző.”
En ezt megforditanam, mert ugy valid.
“Sosem tudjak, epp mirol van szo, mindig ossze-vissza beszélnek mindenrol, a lenyeget elhallgatjak, legtobbszor azt se tudjak, mirol beszél az ugyeit intezni akaro ember.”
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!