Hogy lehetek Németországban hivatalnok?
Elöször is abszolút feltétel a német állampolgárság, amit nem osztogatnak csak úgy, nem egyszerü megkapni.
Másodszor egy itteni kiképzés szükséges, ami több év, és már a bejutás sem könnyü, mert elötte igen komoly felvételi tesztet kell megoldani.
Harmadszor nem igazán értem, miért lenne ez neked jó, mert annyira nincsenek megfizetve, rengeteg egyéb szakmával megkaphatod ugyanazt, kevesebb feltétel mellett.
Mert közigazgatásszervező végzettséggel hova máshova mehetnék?
Németországban sincsenek megfizetve?
Mivel nincs állampolgárságod, ezért kizárt, hoyg NO-ban lehess hivatalnok.
Átlag fizetésük van, de nem kiemelkedöen magas!
"Mert közigazgatásszervező végzettséggel hova máshova mehetnék?"
HA ez nem tetszik, akkor egyszerüen átképzed magad valami értelmesebb pályára!
Itt Németországban 3 éves képzés van, ahol az ügyintézéshez szükséges szabályokat, törvényeket, meg egyebeket tanítják.
De, ahogy már írtam, ennek alapfeltétele - már a képzésbe bekerülni is - a német állampolgárság.
Igazán nem tudom, nem érted, amit írok, nem tudod felfogni, hogy külföldi állampolgár nem kaphat ilyen állást, vagy mi a bajod! Hidd el, neked semmi, de semmi esélyed erre.
VAgy MO-on átképzed magad, és úgy keresel megfelelö munkahelyet, vagy adott esetben dolgozhatsz Németországban is, de nem az állami hivatalokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!