Németorszagban elok mit gondoltok?
Sziasztok.Neharagudjatok.Nem lesz ekezet ,telefonrol irok.
22 eves vagyok erettsegivel es C1 es Angollal es B kategorias jogsival es sajnos ez igy ki is futott..
Kozepiskola utan en sajnos koz szolgalati szemelynek mentem igy nincs szakmam se semmim.Kozben kijottunk nemetorszagba szuleimmel.Lett melom(ilyen hazmesteres,kertesveges dolog)dehat nekem ez csak kenyszer.Annyira szeretnek tanulni valamit.Szivessen lennek pl festo. Lennek sofor de nem gls vagy dpd vagy posta hanem pl repteren.Nagyon szivessen tanulnek uj dolgokat vagy szakmat nem vagyok lusta sok minden erdekel csak ugyerzem elrontottam..es nem tudom most hogy kezdjem el pl ha megszeretnek tanulni festeni akkor itt keressek valami maszek festot es kitanit? De ez csak egy pelda most.Szeretnek fejlodni mas munkat csinalni
Első körben iratkozz be német tanfolyamra, ha B2 szintre elérsz akkor sokkal nagyobb esélyed lesz bármilyen szakmát tanulnod, mintha csak angolul beszélsz. Ahogy az előző válaszoló írta, nagyon sokfajta képzés (Ausbildung) létezik, sok helyen a képzés alatt nemhogy tandíjat nem kell fizetned, de még havonta pénzt is kapsz, plusz 25 éves korodig Kindergeld is jár a szakképzés alatt.
Nézd meg pl az www.azubi.de oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!