Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Goldentips hungaryvel milyen...

Goldentips hungaryvel milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rátaláltam a goldentips hungary oldalra, aki felkeltette az érdeklősésem, ugyanis az instagram oldalukon úgy fest, valós lehet a dolog. Olyan emberek tapasztalata, véleménye érdekelne, akik "tagok"ezen az oldalon. :)

2022. nov. 8. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden ilyen oldal kamu
2022. nov. 8. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
sportfogadással nem lehet profitálni,az összes ilyen oldal csaló
2022. nov. 11. 08:24
 3/5 Nagy Géza28 válasza:

Könnyű általánosítani, miközben nem voltatok benne sose..

Én fél éve vagyok tag, és nagyon elégedett vagyok.

Igaz, hogy vannak ilyen oldalak itthon amit mondtok, de ők nem ide tartoznak!

2023. jún. 9. 20:54
 4/5 anonim válasza:
Remélem sokan olvassák ezt a választ aki szeretne tag lenni, NE! Átverés az egész oldal, a megadott oddsok és nyerési százalékok teljesen kamuk amik fel vannak tüntetve a honlapjukon. Statiszikát vezettem a tippekből amit ők természetesen nem tesznek nyílvánosan, sem a csoportban mivel borzasztóan mínuszos az egész, csak pénzt csalnak ki sok embertől és ha néha nagy nehezen nyer valamelyik tippük akkor képeket kunyerálnak és posztolják mindenhova hogy ők a legnagyobbak és hogy mégtöbben bedőljenek nekik. Aki mást mond az közéjük tartozik. Jó páran megszívtuk, te ne legyél közte.
2023. okt. 16. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:

A Trollfoci nyomatta őket ezért előfizettem a Fix és Labdarúgás csoportba. A fixet eleve nem érdemes tenni, 1.3-1.2-es oddsok, köszi, ezt még a kiskutyám is ki tudja kukázni hogy rábök valamire a mancsával.

De a labdarúgás csoport is ilyen, csak ott magasabbak az odds-ok, általában igen/nem kimenetel van, annyira nem jönnek a tippek, hogy már jobban megéri tenni az ellenkezőjét, mint amit mondanak. Nem buktam sokat, csak pár száz ft-tal játszottam, mert ha jók a tippek, akkor ebből is látszott volna a növekedés, de nyilván szó se volt növekedésről.

Amikor nagy nehezen bejön mindhárom tipp, örülnek, mint majom a farkának, szelvényt kérnek minden tagtól amiket aztán kitesznek Instagramra reklámnak. Mutatnak ilyen barom fotókat, hogy valakinek a tippekből jött össze a BMW meg a hajvasaló, meg a reggeli, vacsora, stb... Még a reggelit elhiszem, de akkor is bukott előtte 3 reggelit.

SZÓVAL AZ EGÉSZ CSAK AZÉRT FELHÁBORÍTÓ MERT CSAK A NYERŐ TIPPEKET TESZIK KI, NYILVÁNVALÓAN MEGTÉVESZTÉSBŐL, HASZONSZERZÉS CÉLJÁBÓL.

Azt már nem teszik ki, hogy előtte mennyit buktak...

Amúgy én ezt tanulópénznek fogtam fel, csak azért írtam le, hogy mások ne csatlakozzanak, ne pénzeljenek ilyen csalókat. Bár nyilván a meglévő tagokból már amúgy is jól megszedték magukat a semmire, de ne gazdagítsuk őket tovább.

Magadtól is rá tudsz bökni igen/nem tippekre, ehhez nem kell semmi szakértelem, így legalább csak a tétet bukod, nem még a tagsági díjat is.

2023. nov. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!