Az autizmus alapítvánnyal kapcsolatban milyen tapasztalataik vannak!?
Felnőtt diagnózissal kapcsolatban tudok írni, még folyamatban van. 1,5 évet kellett várni a vizsgálatra, de jött a covid, ezt még megértem. Első alkalommal fél órát várattak, akkor olvasták el valamennyire a tesztemet, amit 1,5 éve megkaptak. Ez nekem elég kellemetlen volt, mert munkából kérezkedtem ki 2 órára, amiből így 3 lett. Nem tudom mennyire alaposan olvashatták el, mert olyan dolgokon meglepődött a hölgy, amit biztosan leírtam.
Megígérték, hogy hívnak x héten, és augusztusban megejtik a következő vizsgálatot. 2 héttel később kerestek, most már szeptemberről van szó, ami nekem munka miatt megint nem túl jó.
Mindenáron családtaggal is akarnak beszélni, holott erről a papírok kitöltésekor még nem volt szó. A szüleimet vidékről akarták felrángatni, de ebbe nem egyeztem bele, így végül a testvéremmel beszélhetnek.
Ettől eltekintve kedvesek voltak velem, a vizsgáló hölgy nagyon lelkesen hallgatott, amire érthető okokból nem nagyon volt még példa. 2 beszélgetés van, a 3. alakalommal pedig elmondják, mire jutottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!