Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vissza lehet vinni az üzletbe...

Vissza lehet vinni az üzletbe laptopot napokkal a vásárlás után?

Figyelt kérdés

A négy napos ünnep előtt vettem egy laptopot, szóval volt pár napom kipróbálni azóta.

Súlyos hibája nincs, de nem vagyok vele elégedett, egy f*s ahhoz képest, mint amit vártam tőle meg az árától is. Így nagyon frusztráló, mert évekig használnám.

Így is vissza lehet vinni üzletbe?

Megvan hozzá az eredeti csomagolás, minden papír stb. Attól tartok csak, hogy azt mondják "ennek nincs semmi baja, attól hogy nem tetszik így jártam".

2022. nov. 1. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem kötelesek visszavenni, de meg lehet próbálni.
2022. nov. 1. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha nincs baja, akkor nem veszik vissza. Miért is vennék?

add el egy 10-essel olcsóbban, azt vehetsz másikat.

2022. nov. 1. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Online vásárlásnál van elállás, semmit ne vegyél személyesen amiben nem vagy biztos.
2022. nov. 1. 18:52
 4/7 qkker1 ***** válasza:
32%
Nem fogják visszavenni.
2022. nov. 1. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
Vissza tudod vinni persze, valószínűleg vissza is veszik.
2022. nov. 1. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, jól írta a #3: online vásárlásnál van 14 napos elállási lehetőség.

Tanulság a jövőre: ha valamiben nem vagy biztos, akkor nézd ki a boltban, és vedd meg online. Akkor van rá két heted, hogy kipróbáld.

A normál boltban egyáltalán nem kötelesek visszavenni. Hiszen ott megnézted, a próbadarabot is kipróbálhattad, stb. stb.

2022. nov. 1. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"egy f*s ahhoz képest, mint amit vártam tőle"

Ha a műszaki leírásban részletezett paramétereket teljesíti, és a tesztprogram is ezeket az értékeket mutatja, akkor senki nem kíváncsi arra, hogy neked milyen elvárásaid voltak. Hogy te többet képzeltél bele...

2022. nov. 2. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!