18 éves tanulóként vehetek egyedül telefont vagy részletre laptopot?
Ha van kereseted, azaz bejelentett munkád legalább 1 éve (vagy lehet 6 hónap), akkor igen. Csakúgy nem adják oda senkinek, mert tudják hogy nem tudná fizetni.
Miért kezdené eladósodással az életet? Részletre venni egy telefont nem egyenlő a hitelfelvétellel...Rosszindulatból jeles!
A hitel nem az ördögtől való. Nagy átlagban az emberek helyesen használják fel a hitelre felvett pénzt.
A világgazdaság nem működne hitel nélkül!
Én támogatom a hitelből való vásárlást, mert addig van munka nekem és neked is(!), amíg a világgazdaság bővül. Emberi ösztön, hogy többre vágyik valaki, ha nem így lenne, akkor még mindig a barlangokban élnénk. A baj akkor van, ha felelőtlenül vesz fel valaki hitelt és elfogyasztja a javakat, de nem "termeli" vissza azokat.
Ennyiből nem lehet tudni, hogy a kérdező milyen célra szeretné használni a laptopot! Azért vagy rosszindulatú, mert feltételezed, hogy csakis hülye lehet az aki hitelt vesz fel.
Ne keverjuk a gazdasagi hiteleket szerintem! Azokkal a hitelekkel amik a gazdasagot mozgatjak eleve elenyeszoek es raadasul az ongerjeszto hitel tehat erteket fog "termelni"! Nah most pl. a fogyasztasi hitelektol nem leszek produktivabbak vagy nem fogunk tobbet keresni az szimplan elvezeti dolog ami lehet pciit kihat a munkakara de kotve hiszem.
18evessen mi az ami miatt nagyon izmos laptora van szukseged? De ha olyan nivos gep kell akkor miert nem asztalit veszel az olcsobb lenne?! Ezek azok a dolgok amikor szeretunk trendik lenni de igazibol nem hasznaljuk ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!