Hogy kell "bediktálni" a villanyszámlát? Online vagy telefonon keresztül? A többi információt lent találjátok.
Nekünk 2 db mérőóra állásunk van,ugye ma kell bemondani a villanyszámlát,mert 1.-je van,mi mindig figyeljük,hogy minden hónap 1.-jén bediktáljuk...
Az a baj,hogy okostelefonon nem igazám tudom bediktálni,mert olyan gyorsan mondja,hogy azt szinte lehetetlen megjegyezni.
Online lenne a legjobb,mert ott ugye könnyebb lenne a dolgom,nem akarok a mobilon valamit félre nyomni...(azért,mert nehogy hatalmas összeget kelljen fizetnem)...
Régebben simán bediktáltam,ki is írta,hogy mennyi az összeg.Most meg még nem "merem bediktálni",mert nagymamám nevén van a villanyszámla,ő nem tud Online ügyet intézni,szerintetek kell egy új e-mail címet csinálnom,vagy mit csináljak?
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítségeteket. :)
www.mvmnext.hu/aram honlapon (Itt kellene elvileg bediktálni)
1. Azt hogyan tudnám megoldani,hogy pl e-mail-ben küldjék a pontos összeget?
Múltkor sem jött semmi...:(
Nekem leszoktak az email küldésről.Még azt sem jelzik vissza, sikeres volr a diktálás. Bediktálom és hagyom békén. Majd nyugdíj előtt benézek.Fent elektronikus számlára nyomva a megjelenő lapon kiválasztod valamelyik lehetőséget, ami megjelenik, ha az elsőnél a nyílra mész.
Pl felhasználói hely. megjelenik a keskeny részen az adatod az óráról. Arra rákatt és lesz egy lista az idáig rögzített állásokról. Alul lesz az utolsó bediktálás. Ott a kis monitorra nyomva kiadja azt a számlát. Ha régebbi, kiírja---fizetve. Ha az utolsó, kiírja--fizetésre vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!