Ha eddig csekken fizettem a rezsit de ezután netbankról utalva akarom akkor értesíteni kell a vízműveket, áramszolgáltatót stb vagy tudomásul veszik hogy ezután a számlájukra utalok?
Nálunk egyedül a DIGI Kft. nem tudta lekezelni azt, hogy csekk helyett utalással fizettem. Minden más szolgáltatónak nem okozott problémát. Sehova nem jelentettem, egyszerűen csak elkezdtem utalni és kész. Egy idő után volt szolgáltató, aki nem küldött a számla mellé már csekket.
DIGI-nél tortúra volt belőle, és majdnem asztalcsapkodás, annyira hülye egy cég. Ki akarták kötni a szolgáltatást, mondván, hogy nincs befizetve a számla. Erről a kikötés előtti este küldtek SMS-t, pedig mind az e-mail cím, mind a mobilszámunk bent volt a rendszerükben, mint kapcsolattartás. Aztán megtalálták a befizetéseket, de mégis ki akarták kötni a szolgáltatást, mert ez náluk így "szokás".
Én viszont az ügyfélszolgálaton elmeséltem nekik, hogy erről a "népszokásról" hogyan kell leszokni...
Azóta nem probléma, hogy utalok.
"Akkor már miért nem kártyával fizetsz?"
Mert eszembe nem jutott volna soha, hogy egy szolgáltatónak problémát okoz, ha utalok. :) :)
"Az utalásnak tranzakciós díja van, a kártyás fizetésnek nem..."
Nem tudom, hogy kinek van tranzakciós díja utalás után, de biztosan nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!