Megkaptam a villanyszámlát, hol tudom megnézni mennyi a fogyasztásom a hónapra?
Figyelt kérdés
Egyébként most kaptam az első számlám, legjobbkor költöztem el.2022. aug. 31. 09:59
1/2 anonim válasza:
A számla elég egyértelmű, de tartozik hozzá több oldalas magyarázat is. Melyik szolgáltató?
2/2 anonim válasza:
Te bizonyára mindezeket tudod, de aki olvassa, az nem tudja
• melyik szolgáltató állította ki, küldte a számlát? Hiába tudom akár képen is megmutatni az MVM által küldött számlán, ha te az e.-ontól kaptál számlát.
• Diktálod a mérőállást, vagy becsült fogyasztásról kaptál számlát?
• Milyen havi fogyasztást akarsz megtudni? A számlán elszámoltat (rajta kell lenni a számlán, hogy mettől meddig, milyen számú mérőn, hány kWh), vagy a tényleges, mérő szerinti fogyasztást?
• És egy ráadáskérdés: a legjobbkor történt elköltözésed hogyan függ össze azzal, hogy hol tudod megnézni a havi fogyasztásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!