Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy spóroltok magatokon?

Hogy spóroltok magatokon?

Figyelt kérdés
Mi az, ami nektek már a luxus kategóriába tartozik?Értem ezt a mindennapi élet, étkezés, nassolás, ruhavásárlás, szórakozás terén.

2022. okt. 30. 10:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
95%
Leszoktam a cigiről, helyette inkább pennys csokit veszek, olcsóbb függőség ez.
2022. okt. 30. 12:39
 22/45 anonim ***** válasza:
93%

Magam vagom es festem a hajam, mukormom mar nincs.

Ruhazkodas/ cipo/ kozmetikum/ tisztito es tisztalkodoszerek olcsobb kategoriasat valasztok.

Nem jarunk nyaralni, kirandulasra pl itthonrol csomagolunk kajat, belepojegyes hely felejtos.

Nincs kabel tv / net , csak mobil.

Keves hus, keves felvagott, udito stb

2022. okt. 30. 12:42
 23/45 anonim ***** válasza:
89%

Magamnak csinálom a műkörmöm, ez évi 120.000 helyett évi 15.000.

Magamnak festem a hajam, ez évi 200.000 helyett évi 10.000.

Ja és éheztetem magam, szóval kondi bérlet se kell.

2022. okt. 30. 12:43
 24/45 anonim válasza:
95%

Tusfürdő: nagy kiszerelésű sparosra váltottam.

Shampon: Dm-es 3-4 száz forintos (sajnos, olyan vagyok, hogy olyan gyorsan zsírosodik a hajam, amióta az eszemet tudom, hogy naponta kell mosnom. Vagy kétnaponta, de akkor aznap sapkát veszek, mert a tegnap mosott hajam másnap reggeltől számítva néhány óra múlva lapos is, zsíros is. Kevés shampont használva sem lehetséges már, hogy Loreal vagy nagyon jobb minőségű jöjjön)

Zsepi: a legolcsóbb (imádom az illatosított zsepiket, de a legolcsóbb régen 350 forintért mára 500 körül vagy fölött jár). És így is, mindegy, hogy spar vagy kínai, közel 400 forintot fizetek a simáért.

Wc papír: Dm-ben kicsit durvább anyagú, 10 tekercs, 3 réteg, 1200 ft-ért (hogy még annyi-e, nem tudom, még van itthon). Nem szeretem ezt a félét venni, de nem vagyok hajlandó majdnem 2000 ft-t kiadni 8-10 tekercsre, csak mert kicsivel puhább.

Mosópor: Dm-es, egy kilós, színes ruhákhoz. Minek vegyek egyszer minimum 600 forintért a boltban, ha egyszerre vehetek 1200-1300 forintért egy kilósat, és egy ideig elintézve (több mint egy hónappal ezelőttük vettük, gyakran mosunk, mégis még a fele megvan).

Öblítő: Régebben jók voltak a drágább-átlagosnak mondható öblítők, mára másnapra eltűnik az illat, nincs az, hogy napokig érezhető. Szóval először az 1000 forintos öblítőre váltottam, nagy kiszerelésű, de azzal se mentünk sokra, így tehát amint ez elfogy, nem is fogunk öblítőt használni, annyival több pénz marad.

Calgon: Anyjuk valagát, a boltban 2000+ forint. Köszönöm szépen, a kínaiban megveszem 1100 forintért (drágulások előtt került 900-ba).

Folyékony szappan: Utántöltős, a legolcsóbb, általában kínaiból veszem, 4-5 száz forint, 1 liter.

Ruha: Turkáló. Humanában kéthetente van 200 forintos akció, de akkor sem biztos, hogy találok olyat, ami jó és tetszik. Zoknijaim java már lyukas, de apámon kívül csak a kutya látja a zoknim, szóval nem veszek újakat. Apám is hasonlóan van, bár neki már kezd elege lenni, szóval néhány hónapon belül lehet beruház zoknira.

Nasi, édesség bejátszik. Olyan, ami akciós, vagy alapból olcsó. Esetleg kínaiba elmegyek, 300 forint ugyanaz a kiszerelésű nápolyi, ami a sparban 500 fölött jár, és napokig elnyammogok rajta.

2022. okt. 30. 12:45
 25/45 anonim ***** válasza:
72%
A munkahelyemről lopom a wc papírt és a wc illatosítót.
2022. okt. 30. 12:48
 26/45 anonim ***** válasza:
26%
Kutyámat sajnos menhelyre kellett küldenem :(
2022. okt. 30. 12:49
 27/45 anonim ***** válasza:
81%
Én nem kapcsoltam be a gázfűtést. Van a garázsban és az udvarban egy csomó bontásból származó fahulladék, azt szoktam feldarabolni és azzal fűtök. Nem megyek fodrászhoz, hanem magamnak vágom a hajamat.
2022. okt. 30. 15:55
 28/45 anonim ***** válasza:
78%
A kereszteződések, körforgalmak előtt korábban elveszem a gázt és hagyom gurulni az autót, hogy kevesebb üzemanyag fogyjon és kevésbé kopjanak a fékek. Nem előzgetek és száguldozok annyit szórakozásból csak ha tényleg sietnem kell. Azóta kb. 0,8 literrel sikerült visszafogni az átlagfogyasztásomat 100 km-en.
2022. okt. 30. 16:05
 29/45 anonim ***** válasza:
80%
Csak a fidesz 😂😂😂
2022. okt. 30. 16:50
 30/45 anonim ***** válasza:
92%

29es, nem, mindenről Brüsszel, Soros, Gyurcsány, az Eu, a Migránsok, a Reptoidok, az UFOk és a legmocskosabb mind közül a nemváltó óvodások tehetnek. A fidesz teljes erővel és vagyonuk feláldozásával védi a magyar ispánság polgárait.

Az hogy ebbe pár ezer ember belehal vagy éhen vagy megfagy, nem számít, fő a nemes cél hogy legyőzzük az ellenséget.

2022. okt. 30. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!