Hogy spóroltok magatokon?
Loptam 1 karton vodkát a boltból (6üveg) ,vettem mellé 3 karton ásványvízet és szépen úgy csináltam,hogy a vodkát ne lássa.Persze volt nálam pénz ha gebasz van ki tudjam fizetni ,és "habi" elfelejtettem-nem figyeltem.De nem volt baj.Egész hosszú hétvégére megvan a pia.Vodka-szóda-citrom :-) Legolcsóbb vodka volt egy nagy áruházban 14000ft lett volna a karton.
Sajnos itt tartunk.1500 lesz 10 tojás 3 hónap múlva.
Nem költök olyan dolgokra, amik feleslegesek.
-Nem járok olyan helyekre, ahová belépőjegyet kell fizetni.
-Nem járok nyaralni.
-Mindenből csak annyit veszek, amennyi feltétlenül kell nekem. Soha nem dobok ki ételt és nincsenek olyan ruháim, amiket nem hordok.
-Minden cuccomat használtan veszem, mert úgy olcsóbb.
-Nem járok fodrászhoz, nem festem a körmeimet, nem hordok ékszereket.
-Nem fűtök soha. Fűtés nélkül is mindig legalább 15 fok van a lakásban, az meg szerintem egyáltalán nem hideg.
-Mindig kint a szabadban sportolok és nem egyesületbe járok.
-Nem dohányzok, nem iszok alkoholt és nem kávézok. Még ingyen sem lennék hajlandó a testemet mérgezni.
-Csak olyan hobbijaim vannak, amik nem kerülnek pénzbe.
Számomra teljesen természetes az, hogy így élek. A fent felsorolt dolgokra még akkor sem költenék pénzt, ha nagyon gazdag lennék.
Nem az árak emelkedése miatt spórolok, hanem azért, mert én ezt szoktam meg.
Van pár dolog, amire elvből nem vagyok már hajlandó ennyit fizetni. (Szerencsére még nem sok.) Pl. lemondtam a kedvenc kenyeremről, mert már 1400 forint lenne egy kg. 750-ért is kapok helyette nagyon finomat.
Egyébként régebben sem költöttem feleslegesen, amit meg fontosnak érzek, azon most sem spórolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!