Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni, ha átverte...

Mit tudok csinálni, ha átvertek egy online vásárlás során?

Figyelt kérdés
Egy cipőt szerettem volna megrendelni ami 18500 forintba került, szálítással együtt (ami kb 5000 forint)23500~ ft volt összesen, de sajnos 41000 forintomba került ez az egész, Ugyan is SMS-ben megkaptam a lefont összeget viszont telefonon a banki alkalmazásban viszont semmi nyoma nem volt annak, hogy levontak volna tőlem bármit is csak a megmaradt egyenlegemen láttam, hogy megcsappant, próbáltam kontaktba lépni az ügyfélszolgálattal, de esélytelen volt a telefon nem csöngött ki illetve az E-mail cím meg hibás volt... Tudom hibáztam, megbízhatónak tűnt az oldal.. Van valami esély rá a banktól, hogy vissza tudom valahogyan igényelni a pénzt? Előre is köszi (Az olyan megjegyzéseket, hogy "Figyelni kellett volna jobban" stb azt hanyagoljuk pls)

2022. okt. 29. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Es mitol kerult ez neked 41000-be?

Teljesen erthetetlen miket irsz ossze. Megtortent bankkartyas fizetest visszavonatni nemigen lehet. Akarmennyire faj az igazsag, neked kellett volna odafigyelni es nem bedolni a nyilvan hiper-szuper olcso ajanlatnak, nem utolag elvarni hogy csinaljak vissza a hulyeseget.

2022. okt. 29. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, ha pontatlanul fogalmaztam de eléggé fecseszett, de mint említettem nekem 23500 forintba került volna viszont 41000 forintot vont le ok nélkül és nem volt olyan hiper szuper olcsó ajánlat ahogy te írtad mindössze 5500 forinttal volt olcsóbb mint amblokk, ellenőríztem egyéb scamm olda keresőn, hogy valós-e és nem találtam panaszt így úgy voltam vele megbízható + felvolt tűntetve, hogy kiálltal van egy az oldal "fenttartva", de azért köszi a lealacsonító választ
2022. okt. 29. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Szopo
2022. okt. 29. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Hat, olyan nincs hogy csak ugy tobbet von le, kezdve azzal hogy jobb helyeken neked kell jovahagyni valami sms koddal vagy netbank appban a tranzakciot ahol latszik az osszeg.

Amugy melyik webshoprol is van szo?

2022. okt. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!