Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy foxpost-ra történő...

Ha egy foxpost-ra történő vásárlásnál meggondoltam magam,mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Ha csak simán nem veszem át az szemétség? Jófogáson rendeltem valamit.
2022. jan. 8. 23:11
 1/7 A kérdező kommentje:
És akkor automatikusan visszaszállítják neki?
2022. jan. 8. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magánszemély vagy cég?
2022. jan. 8. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen szemétség, ne legyél retard
2022. jan. 9. 00:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Cég aki használt cuccokat értékesít.Az igazság az hogy nekem nincs bankkártyám (igen,tudom vicces,szánalmas stb.) és a foxpost-on azzal lehet csak fizetni,sajna nem néztem meg, azt hittem lehet kp-vel is.
2022. jan. 9. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megkéred egy ismerősödet/barátodat, akinek van bankkártyája, hogy kísérjen el és fizesse ki az automatánál - te meg odaadod neki a pébzt kp-ben.
2022. jan. 9. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem cég értékesíti a használt terméket, a cég csak lehetőséget biztosít a magán személyeknek, hogy egymással könnyebben tudjanak üzletelni. Nem a céggel szüret ki vele, hanem azzal, akinek a termékét megrendelted, aztán nem akarod átvenni, miközben másnak már rég eladhatta volna talán. Érthető módon negatív visszajelzést is fog adni rád és mások kevésbé fognak benned megbízni, ha látják ezt.

Cégtől új terméket rendeléskor van 14 napos elállási jogod. Viszont használt termék értékesítésekor, magán személyek közti üzletnél nincs elállási jog. Megrendelted a terméket, elfogadtad, hogy fizetési kötelezettséged van vele.

Ahogy már írták, kérj meg valakit, akinek van kártyája, hogy fizesse ki helyetted, te meg odaadod KP-ben.

Ha nincs ismerősöd, akkor az automata környéken járókat kérdezd meg, biztos találsz valakit, aki hajlandó rá. Mondjuk ismerőssel könnyebb azért…

2022. jan. 12. 09:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy oldódott meg,hogy a cég lépett vissza,mivel már eladták.Köszi mindenkinek a választ.
2022. jan. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!