Mit csináltok, ha hónap végén elfogy a pénzetek? De úgy igazán tényleg nullára?
Nem csak a szülők a hibásak az így elfajult gazdasági helyzetért. Sokan vannak így manapság Magyarországon. Csak legfeljebb kevesebben mondják ki a valóságot. Senki sem szereti reklámozni, hogy mennyire nem áll jól anyagilag.
Javasolnám még azt, hogy minden kiadásotokat vezessétek egy füzetbe részletezve (tehát a nagybevásárlástól kezdve az utolsó fornettis bódéig, minden forintot.), s hónap végén meg lehet állapítani, hogy hol folyik el a pénz, s következő hónapban onnét lehet lefaragni.
Én a múltkor a főnökömtől kértem előleget. Ő sokkal jobban áll anyagilag, meg se kottyant neki az a pénz, amivel nekem kb az életem mentette meg.
Viszont iszonyúan kínos volt a dolog, de ha egyszer muszáj, akkor sajnos nincs mese. A fizetés napján azonnal megadtam neki.
Ha jó munkaerő vagy (vagy a férjed), akkor biztosan adni fog.
18:57-nek!
1, Tanácsért fordultam ide nem kritikárt
2A kislányom nagyon boldog és kiegyensúlyozott,ugyhogy nincs miért sajnálni
3,Még te is lehetsz ilyen helyzetben
4Atóól hogy valaki szegény még nem jelenti azt,hogy rossz szülő!Szóval ,ha semmi okosta nem tudsz mondani,akokr tartsd meg magadnak!
Köszike!
A többieknak möszönöm,zaci lett a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!