Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha hónap végén...

Mit csináltok, ha hónap végén elfogy a pénzetek? De úgy igazán tényleg nullára?

Figyelt kérdés
Nekünk van egy 6 hónapos kislányunk és teljesen legatyásodtunk.Nincs még kajára se.Mi tegyek?Nincs kitől kérni!Majd csak kb 1 hét múlva lesz fizetés........
2010. szept. 28. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha minden meg van oldva valahogy, csak a pelenka nem, akkor ne szégyellj kérni. Egy mondod neki, hogy egy bontatlan dobozzal vegyen már neked, s te vissza veszed neki, ha lesz pénzed. De csak olyantól kérj, akivel tényleg jóban vagy, barátnő ilyesmi. Nem biztos,hogy egy olyan adna, akivel egy hónapban egyszer összefuttok.
2010. szept. 28. 17:40
 12/17 anonim ***** válasza:
szerencsétlen kisbaba ilyen szülőkkel:(
2010. szept. 28. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem csak a szülők a hibásak az így elfajult gazdasági helyzetért. Sokan vannak így manapság Magyarországon. Csak legfeljebb kevesebben mondják ki a valóságot. Senki sem szereti reklámozni, hogy mennyire nem áll jól anyagilag.

Javasolnám még azt, hogy minden kiadásotokat vezessétek egy füzetbe részletezve (tehát a nagybevásárlástól kezdve az utolsó fornettis bódéig, minden forintot.), s hónap végén meg lehet állapítani, hogy hol folyik el a pénz, s következő hónapban onnét lehet lefaragni.

2010. szept. 28. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Én a múltkor a főnökömtől kértem előleget. Ő sokkal jobban áll anyagilag, meg se kottyant neki az a pénz, amivel nekem kb az életem mentette meg.

Viszont iszonyúan kínos volt a dolog, de ha egyszer muszáj, akkor sajnos nincs mese. A fizetés napján azonnal megadtam neki.

Ha jó munkaerő vagy (vagy a férjed), akkor biztosan adni fog.

2010. szept. 28. 20:38
 15/17 anonim válasza:
75%
Szia. Nekem van egy lassan 2 éves kisfiam, és egy férjem. Összeadva a kettönk fizetését havi 130.000ből élünk hárman. Ebből durván 50elmegy a rezsire. A maradék pénzből mindig félre teszek 20.000 forintot, mintha nem is lenne, az ilyen helyzetekre, és mondhatom hogy nem éhezünk, mindenünk megvan. Mindenből a legolcsóbbat vesszük, nézzük az akciókat, kuponokat... Ruhákat meg nagyrészt csak turkálókban vásárolok. Nem szégyellem, ez van.
2010. szept. 28. 21:54
 16/17 anonim válasza:
Karikagyűrű, ballagási aranylánc be a zaciba. Minket is sokszor húzott ki ez a bajból.
2010. szept. 29. 18:33
 17/17 A kérdező kommentje:

18:57-nek!

1, Tanácsért fordultam ide nem kritikárt

2A kislányom nagyon boldog és kiegyensúlyozott,ugyhogy nincs miért sajnálni

3,Még te is lehetsz ilyen helyzetben

4Atóól hogy valaki szegény még nem jelenti azt,hogy rossz szülő!Szóval ,ha semmi okosta nem tudsz mondani,akokr tartsd meg magadnak!

Köszike!

A többieknak möszönöm,zaci lett a vége!

2010. szept. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!