Milyen tapasztalatotok van kripto és Forex kereskedéssel és szignál szolgáltatásokkal?
#32 Mi ennek a költsége?
Ha többen összeálltok egyetlen szignálkövetésre, akkor máris szétdobódik a költség. A nyereség meg nem változik.
Kérdés, amikor küldik ezek a szignált, előre szólnak, hogy mi lesz MAJD a beszálló árfolyam, vagy akkor kéne minél gyorsabban beszállnod azon az áron, amikor küldik?
#33 Havi 32$, amin én nem cigánykodnék, mivel ez még szerintem alul is van árazva ahhoz képest, hogy mennyit ér (bőven nyereséges). Szerintem akinek nem fér bele ekkora havi kiadás, az bele se vágjon ebbe. Másrészt nekem a baráti körömben nincs olyan, aki komolyan érdeklődne a kereskedés iránt, és szétdobhatnám vele a havidíjat.
A legtöbb szignált 8-9 között küldik "ezek", én nem vagyok egy nagy koránkelő, szóval sokszor nem tudok rögtön beszállni, de kapkodni nem kell, hogy benne legyél. Magyarán igen, előre küldik.
Havi 32 dolcsiért még akkor is megéri, ha csak demóban nyomod és tesztelésre használod, nem?
Hogyan fizetés? Revolut? Paypal?
Lehet jók a kereskedésben, de az instagram oldaluk szerintem k*rva gáz.
Gondolok itt az asztalon kiterített pénzköteges képekre, a Rolex órára, stb.
Aki ilyeneket posztolgat annak nem mondanám, hogy rend van a fejében.
"Gondolok itt az asztalon kiterített pénzköteges képekre, a Rolex órára, stb."
Az összes "megtanítalak kereskedni" és "munkavállalót keresek, napi 80 ezret kereshetsz" oldal ezt csinálja. :) Sárga Lamborghini, drága orosz hotelek, luxuspartyk, dubaji krúzolás Bentleyben, stb.... :))
Ha a kovász FX pont ilyen, akkor fasza... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!