Milyen tapasztalatotok van kripto és Forex kereskedéssel és szignál szolgáltatásokkal?
Tájékozódtam, olvasgattam, beszéltem emberekkel, de tapasztalatom nincs.
Kérlek, ha nem tudsz a kérdésre válaszolni ne írj ide többet! Köszönöm
"Havi átlag 10% profittal és a havidíj levonásával évi 214% első évben."
Ha ilyenbe be tudsz fektetni, akkor mi a kérdés? Mire vársz? Kevesled? :)
Mivel gondolom nincs garanciavállalásuk a hozamra és törvényileg nem is lehet, valamint minden forex stb. befektetésnél nagy betűkkel figyelmeztetnek rá, hogy csak olyan pénzzel forexezzél, aminek az elvesztését megengedheted magadnak, továbbá minden forex brókercég hirdetésében nagy betűkkel figyelmeztetnek arra, hogy "ennél a brókercégnél a befektetők 78%-a veszteséggel szembesül", nos, ezután mégis mit vársz? Nincsen ingyen ebéd, sokan elmondták már.
Próbáld ki egy kisebb összeggel és három hónap múlva várunk vissza a saját tapasztalataiddal, megoszthatod velünk, szívesen olvassuk.
"Sok az átverés és kamu statisztika a területen."
Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam. Mondta egy Churchill nevű volt miniszterelnök.
@16
Jól hangzik eme demagóg "bölcsesség".
Egyetlen probléma, hogy a mai napig nem találták meg a "Churchill nevű volt miniszterelnök" életművében.
Pedig többen is, sokáig keresték...
Tudsz a kérdéshez is hozzászólni, vagy csak kötekedni jöttél, szokás szerint? 😂
Kérdező, én is gondolkodtam szignálkövetésen egy időben, de mivel kellően önfejű vagyok, ezért inkább nyitottam egy demo számlát és magam kezdtem gyakorolni és tanulgatni. De mivel sosem tudtam tartósan pluszban tartani a számlámat, ezért élőben ki sem próbáltam, túlságosan féltettem a pénzemet.
@18
Kettőnk közül te kötekedsz (szokás szerint). Fogalmad sincs ki vagyok, így nem tudhatod, hogy a válaszok között ott van a kérdésre adott válaszom is. A legkorrektebb választ keresd, s már rá is találtál!
Veled ellentétben, én a kereskedéseimből és befektetéseimből élek, s ez nem 5 éve van így, meg nem is 10.
A szignálszolgáltatás hosszú távon csak a szolgáltatónak jelent profitot.
Egyébként én is "féltem a pénzem" (helyesebb a "vigyázok rá, óvom" megfogalmazás), hisz az a munkaeszközöm. Ezért kereskedek vele a saját tudásom szerint, s nem jutna eszembe másra bízni a döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!