Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalatotok van...

Milyen tapasztalatotok van kripto és Forex kereskedéssel és szignál szolgáltatásokkal?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen szignál szolgáltatások amiket lehet követni díj ellenében. Én ilyenen gondolkozok. Lehet ez sikeres és jövedelmező hosszú távon?

2022. okt. 21. 22:59
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

"Ha 1:1-ben másolom a kereskedéseit akkor hogy a csudába lehet, hogy csak ő jár vele jól hosszútávon?"

Egy az egyben csak azokat a kereskedéseit tudod másolni, amiket megoszt veled a szerződés szerint, mondjuk napi egyet. Azontúl fogalmad sincs, hogy miket kereskedik egész nap.

2023. febr. 2. 16:46
 22/42 A kérdező kommentje:
A megosztott kereskedések jelentik a szignált és a statisztika arra van megadva. Hogy neki milyen egyéb kereskedései, befektetései vannak az irreleváns.
2023. febr. 2. 17:01
 23/42 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy valamilyen hatóság validálja-e azt a statisztikát, vagy soha senki és kizárólag reklámokat szolgál.

Másrészt egy statisztika mindig a múltról szól, sosem a jövőről, mert azt úgy hívják, hogy jóslat.

Magyarán azt tudod csak, hogy ha igaz a statisztika, akkor a múltban hogyan kereskedett, de erről a jövőre vonatkozóan biztosra nem mehetsz, csak reménykedhetsz.

Mi ez a szignálszolgáltató? Valami instagram szépfiú Lamborghinivel?

2023. febr. 2. 17:07
 24/42 A kérdező kommentje:
Konzisztens profitabilitás a múltban legalább 1-1.5 éves statot alapul véve megfelelő paraméterek jelenlétében nekem már előrevetíti a jövőbeli eredményeket. Garancia nincs, viszont szerintem jó a kockázat/haszon aránya egy valós stattal rendelkező szolgáltatás esetén. Konkrét szolgáltatót nem említenék és az is része a kérdésnek, hogy ki milyen szignálokat próbált.
2023. febr. 2. 17:20
 25/42 anonim ***** válasza:
Miért nem mondasz konkrét szolgáltatót? Ha nyilvános hátha meggyőz bennünket is és kipróbálnánk. Havi 10% az nem rossz hozam pár kattintásért naponta. Mennyi díjat kér cserébe a szolgáltató?
2023. febr. 2. 17:41
 26/42 anonim ***** válasza:

"Havi átlag 10% profittal és a havidíj levonásával évi 214% első évben."

Ezt számold újra, egy évben 12 hónap van.

2023. febr. 2. 17:57
 27/42 A kérdező kommentje:

Kovaszfx-ről hallottam jókat és megfigyelem. Igaz náluk az oktatás van fókuszban. Meg van ez az oldal: signalstart.com ahol kb 900 szolgáltató közül lehet csemegézni. Csak a napokban találtam, nem tudom, hogy megbízható e.

@26 helyes a 214%-os érték. Keress egy kamatoskamat kalkulátort és számold ki! havi 40$ költséggel számolj!

2023. febr. 2. 18:31
 28/42 anonim ***** válasza:
Valami oka csak van, ha éves triplázás reményében sem mersz belevágni és itt vársz megerősítést. Vagy pénzed nincs és társakat vársz, vagy te vagy a szignálszolgáltató.
2023. febr. 2. 19:08
 29/42 A kérdező kommentje:
Az ok, hogy nem tudok senkiről, aki hosszabb távon, régebb óta profitál szignálokkal, ezért a bizonytalanság. A tőkém is kevés, de csak tapasztalatokat várok. Nem értem miért írogatsz ide, nem árulok semmit és vitatkozni sem szeretnék. Keress más topikot ha nem tudsz a kérdéshez érdemben hozzászólni!
2023. febr. 2. 19:33
 30/42 anonim ***** válasza:
73%

Nem véletlenül kérdezte #28 amit kérdezett, elvégre jött itt egy reklámozó hozzászóló #7, aki ezt írta:

"Én egy mesterséges intelligencia általi forex kereskedésben vagyok benne kb fél éve. Nagyon szuper csak ajánlani tudom ha valakit érdekel. Hosszú távon kamatos kamattal számolva elég szép passzív jövedelmet tud biztosítani."

Amire #8 megkérdezte, hogy az mennyi, az a passzív jövedelem? Erre nem a #7 válaszolt, hanem helyette Te magad, kérdező, ezt írtad:

"Havi átlag 10% profittal és a havidíj levonásával évi 214% első évben."

Emiatt hitték azt, hogy Te reklámozod itt a saját szignáljaidat vagy "mesterséges intelligenciával" működő forex kereskedő robotodat.

De most akkor én kipróbálok egy ilyet helyetted és majd egy-két hónap múlva megírom ide a tapasztalataimat. :)

2023. febr. 2. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!