Van valami hely, ahol lehet anyagi segítséget kérni?
Dolgozom, teljes állásban, de sajnos a mai árak, lakhatási és rezsiköltségek miatt bajba kerültem (pályakezdő tanár vagyok, ha valakit érdekel, nettó 207 ezret ad a bértábla.)
Sajnos mindenki, akit kérdeztem, viccet csinál a helyzetemből, olyanokkal, hogy menjek el k*rvának, abból meg lehet élni.
Szóval ez a helyzet, és bajban vagyok épp. Van valami alapítvány vagy valami jólelkű milliárdos ebben az országban, aki tud ilyenkor segíteni? Ételre kéne pénz, gyógyszerekre, illetve magánorvosra, mert sajnos régóta nem sikerül rendesen kezelni egy betegségemet, ami akár éltveszélyessé is válhat.
Hova érdemes fordulni ilyen helyzetben?
Szerintem sem a pár ezer forintos spórolásokon kellene megszorítani, hanen otthagyni a rákba a tanári melót. Tudom, nem teheti ezt mindenki, mert akkor mi lesz az oktatási rendszerrel blabla. Rágja a kefét az, akinek már felépített élet mellett ennyi a bére, de ne egy fiatal, akinek így semmire nem jut, sosem lesznek saját élményei, saját ingatlana, sem semmije. Egy Lidl árufeltöltőként jobban keresnél... szóval én nem segélyért állnék sorba, hanem új munkahelyért.
Majd ha már megvan mindened egy jól kereső társsal együtt esetleg, akkor vissza lehet menni hobbizgatni. És hidd el, sajnálom, hogy ez a helyzet, illetve ez a véleményem.
Istenem. Van annyi munkahely. Hagyd már a fenebe ezt a szr tanárságot, látod hogy mennyire meg vagyunk becsulve. Profession.hu
Találsz jobbat, hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!