Van valami hely, ahol lehet anyagi segítséget kérni?
Dolgozom, teljes állásban, de sajnos a mai árak, lakhatási és rezsiköltségek miatt bajba kerültem (pályakezdő tanár vagyok, ha valakit érdekel, nettó 207 ezret ad a bértábla.)
Sajnos mindenki, akit kérdeztem, viccet csinál a helyzetemből, olyanokkal, hogy menjek el k*rvának, abból meg lehet élni.
Szóval ez a helyzet, és bajban vagyok épp. Van valami alapítvány vagy valami jólelkű milliárdos ebben az országban, aki tud ilyenkor segíteni? Ételre kéne pénz, gyógyszerekre, illetve magánorvosra, mert sajnos régóta nem sikerül rendesen kezelni egy betegségemet, ami akár éltveszélyessé is válhat.
Hova érdemes fordulni ilyen helyzetben?
Most csak egy példa.
Ezt ha ki akarnád venni, max. 2 fő részére hirdetik.
Akkor mondhatod, hogy TE 1 főre béreled(!!), kezdő tanár vagy és 65-öt tudnál magabiztosan kifizetni.
Máris évi 48 000 Ft-ot alkudtál.
Ha jót akarsz magadnak, a tanári pályát hanyagolod. Sem anyagi, sem erkölcsi megbecsülése nincs. Amíg a kúrmány nem teszi rendbe a helyzetet (nem fogja, mert nem érdeke), addig a tanári pálya sajnos egy hobbi, nem megélhetés. Olyanok tudják csinálni, akiknek van egy jól kereső párja, aki eltartja őket.
Két közeli rokonom is pedagógus eredetileg. Egyikük el sem indult tanárként, másikuk 4 éve otthagyta és soha nem is akar visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!