Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valami hely, ahol lehet...

Van valami hely, ahol lehet anyagi segítséget kérni?

Figyelt kérdés

Dolgozom, teljes állásban, de sajnos a mai árak, lakhatási és rezsiköltségek miatt bajba kerültem (pályakezdő tanár vagyok, ha valakit érdekel, nettó 207 ezret ad a bértábla.)

Sajnos mindenki, akit kérdeztem, viccet csinál a helyzetemből, olyanokkal, hogy menjek el k*rvának, abból meg lehet élni.

Szóval ez a helyzet, és bajban vagyok épp. Van valami alapítvány vagy valami jólelkű milliárdos ebben az országban, aki tud ilyenkor segíteni? Ételre kéne pénz, gyógyszerekre, illetve magánorvosra, mert sajnos régóta nem sikerül rendesen kezelni egy betegségemet, ami akár éltveszélyessé is válhat.

Hova érdemes fordulni ilyen helyzetben?

2022. okt. 19. 19:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Költözz egy faluval odébb, sopronból ingázva szakma nélkül megkeresel szalag mellett vagy gombacsomagolással évi nettó 19 ezer Eurot minimum (havi nettó 650 ezer Ft). Nekem még a városból is megéri ingázni, vonattal 2,5 óra Bp - Bécs, akkor gondolom a lenti fizetések mellett méginkább. Mondjuk nekem 35 ezer Euro körül van az éves nettóm, mert nem bodzát szedek, azért meg senki nem szól ha kések 1 órát, mert kifingott a vonat.
2022. okt. 19. 20:00
 22/34 anonim ***** válasza:

Most csak egy példa.

Ezt ha ki akarnád venni, max. 2 fő részére hirdetik.

[link]

Akkor mondhatod, hogy TE 1 főre béreled(!!), kezdő tanár vagy és 65-öt tudnál magabiztosan kifizetni.

Máris évi 48 000 Ft-ot alkudtál.

2022. okt. 19. 20:00
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

Ha jót akarsz magadnak, a tanári pályát hanyagolod. Sem anyagi, sem erkölcsi megbecsülése nincs. Amíg a kúrmány nem teszi rendbe a helyzetet (nem fogja, mert nem érdeke), addig a tanári pálya sajnos egy hobbi, nem megélhetés. Olyanok tudják csinálni, akiknek van egy jól kereső párja, aki eltartja őket.

Két közeli rokonom is pedagógus eredetileg. Egyikük el sem indult tanárként, másikuk 4 éve otthagyta és soha nem is akar visszamenni.

2022. okt. 19. 20:35
 24/34 anonim ***** válasza:
76%
Gulyás Geri meg az Orbán Viki is megmondta Magyarország nem segélyre épülő Állam. Dolgozó éhbérér vagy éhen halsz röviden.
2022. okt. 19. 20:52
 25/34 anonim ***** válasza:
78%
Menj el kvanak. Vagy jobbat mondok, menj el sscbe dolgozni sokkal tobb fizetesert. Ha taanr akarsz maradni akkor ajanlom az onlyfanst mint fizetes kiegeszito
2022. okt. 19. 21:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Villanybojler 22 ezer??? Egy 80 literes bojler kb 180-200 kWh/ hó, mi a szarért nincs az B tarifán?..
2022. okt. 19. 21:45
 27/34 anonim ***** válasza:
Mi vezetői bérből nem élünk meg...
2022. okt. 19. 22:00
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igaz az, amire már itt többen utalgattak, hogy a tanári pálya 2022-re már egy úri passzió lett. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy ennyit keressem (én se, mielőtt széttépne a kommentszekció).
2022. okt. 19. 22:30
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet itt fillérezni a közös költségen meg a villanybojleren de szerintem nem az lesz a megoldás. Kell keresni olyan munkát ahol normális fizetést adnak.
2022. okt. 19. 23:05
 30/34 anonim ***** válasza:
Lakótárs?
2022. okt. 19. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!