Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valami hely, ahol lehet...

Van valami hely, ahol lehet anyagi segítséget kérni?

Figyelt kérdés

Dolgozom, teljes állásban, de sajnos a mai árak, lakhatási és rezsiköltségek miatt bajba kerültem (pályakezdő tanár vagyok, ha valakit érdekel, nettó 207 ezret ad a bértábla.)

Sajnos mindenki, akit kérdeztem, viccet csinál a helyzetemből, olyanokkal, hogy menjek el k*rvának, abból meg lehet élni.

Szóval ez a helyzet, és bajban vagyok épp. Van valami alapítvány vagy valami jólelkű milliárdos ebben az országban, aki tud ilyenkor segíteni? Ételre kéne pénz, gyógyszerekre, illetve magánorvosra, mert sajnos régóta nem sikerül rendesen kezelni egy betegségemet, ami akár éltveszélyessé is válhat.

Hova érdemes fordulni ilyen helyzetben?

2022. okt. 19. 19:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Kollégiumban egyetemistaként.
2022. okt. 19. 19:34
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

11: És a rokonságban senkivel nem tudsz lakni? Szülővel, nagyszülővel, testvérrel, stb.? A szülővárosodban laksz?

hol?

2022. okt. 19. 19:35
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

De mi a rezsi?

Bankolási költségek?

Telefonelőfizetések?

TV-előfizetés?

Lakásbiztosítás?

Autó?...

2022. okt. 19. 19:37
 14/34 A kérdező kommentje:
A szülővárosomban élek (Győr), de a szüleimhez nem mehetek. Sajnos az egyik szülőm világéletemben utált, az volt az első dolga, hogy elküldjön tőlük, amint lehetett.
2022. okt. 19. 19:37
 15/34 A kérdező kommentje:

"De mi a rezsi?"

Bankolási költségek?

Hát max a bankszámladíj

Telefonelőfizetések?

Van, mert a csak úgy van internetem.

TV-előfizetés?

Tévém sincs :D

Lakásbiztosítás?

Nincs.

Autó?...

Nincs.

Ami van:

közös költség (15 ezer)

Fűtés (20 körül van elvileg, még csak nemrég költöztem ide, nem szigetelt lakás, gázkonvektorral)

Áram (22 ezer volt múlt hónapban, a villanybojer nyomja meg)

Plusz a bérleti díj, ami 80 ezer, kb. a legolcsóbb az egész városban.

2022. okt. 19. 19:40
 16/34 anonim ***** válasza:
70%

Baromi sok ez a közös költség, nekem vízzel együtt lenne ennyi 45 nm-en kb.

Lakhatási költségeket tudsz csökkenteni és bankköltségeket kiiktatni, KP is fel tudod venni az iskolában. Ha nem, az máris jogsértés, azonnali felmondási indoknak tökéletes, de azért egy munkajogásszal írjátok meg a felmondást szerintem, úgy sikeresebb.

Vadászni kell... [link]

Fűtés nekem évi 80 000 gázkonvektorral 240 légköbméteren...

Áram 2500 Ft...

2022. okt. 19. 19:44
 17/34 A kérdező kommentje:

Hát itt ennyi a közösköltség, függetlenül attól, hogy kicsi a lakás. De a víz meg a lakásbiztosítás is benne van azt hiszem (tulaj intézi).

Bankszámlával kapcsolatos díjak nálam csak havi pár száz ft, mert még nem vagyok 26, úgyhogy van ilyen fiataloknak szóló csomagom.

2022. okt. 19. 19:47
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Meg pl. tárgyalni is tudni kell! A közös költségből a felújítási alapot a tulaj köteles viselni.
2022. okt. 19. 19:48
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hát nem kell belenyugodni, ez egy rossz adottságú lakás akkor.

Kombicirkóval és egy normális kktg-gel rögtön havi 25 000-rel beljebb volnál, az évente 300 000 Ft.

Év végi jutalmat nem fogtok kapni?

2022. okt. 19. 19:53
 20/34 anonim ***** válasza:
86%
Ausztriába.
2022. okt. 19. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!