Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bankkártyát tokból használni...

Bankkártyát tokból használni lehet érintősen?

Figyelt kérdés
ha berakom egy átlátszó műanyag tokba, érzékelni fogják a chipet a terminálok?
2022. okt. 18. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pénztárcámban van, sose kell kivennem... Minimum tripla réteg bőr, bélés, műanyag.
2022. okt. 18. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, ha nem jelblokkolós a tok.
2022. okt. 18. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ami nekem feltunt, hogy ha mellette az uj tipusu szemelyi (chippel), az bezavarja. Szoval a kettot ne rakd egymasra/kozos tokba.
2022. okt. 18. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vastag pénztárcából is a legtöbb terminál beveszi. Egy kisboltban az eladó nézett is, hogy ez így is működik.
2022. okt. 18. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:
egy sima műanyag átlátszó tokba tettem, ilyen összehajtós két része van, azt lehet le is vágom hivatalosan diákigazolvány tartó. mert az előző is úgy járt hogy az utolsó egy évben nem tudtam használni mert lekopott a chip, hiába volt igazolványtartóban. de szerencsére okés, leteszteltem, ez emélem nem jár így
2022. okt. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!