Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő, mire újra tudom...

Mennyi idő, mire újra tudom használni a bankkártyám?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy zárolta a bank a számlám. Ma egyeztettem adatokat és akkor elvileg a bank feloldja a zárolást, nem? Viszont a kártyámmal nem tudok még mindig fizetni.

2019. nov. 8. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha már úgyis benn voltál, miért nem kérdezted meg? Kb ez az egy fontos info lett volna.
2019. nov. 8. 15:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert nem merült fel bennem, hogy az adategyeztetés után nem fog működni a kártya. Az infós oldalon azt írják, hogy utána feloldódik a zárolás.
2019. nov. 8. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
És az sem merült fel benned, hogy felhívod a bankod ügyfélszogálatát és rákérdezel?
2019. nov. 8. 16:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem merült fel. Ha felmerült volna, akkor nem ide írtam volna ki kérdést vagy ez meg benned nem merült fel?

Nem szeretek emberekkel beszélgetni, se telefonon, se élőben. Nem mindenki olyan extrovertált, mint ti.

2019. nov. 8. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Kérem csak olyan írjon választ, aki tudja a konkrét kérdésemre a választ, mert pl. megtörtént ilyesmi vele is.

A "mi lett volna, ha...?" és egyéb más komplexusukat kiélők válasza felesleges.

2019. nov. 8. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A számlát azonnal tudod használni, a kártyát csak a feloldás utáni napon. (az Otp-nél így van)
2019. nov. 8. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Szuper. Otp-nél volt.
2019. nov. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!