Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 750 ezer forintból milyen...

750 ezer forintból milyen pénzforrást lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Kedves olvasók érdeklődnék hogy ki milyen üzletet tudna csinálni ekkora összegből, ami havonta minimum 5 ezer forintot hozna. A bank, és a vállalkozáson kívüli terveket írjatok mert mind kettő rizikós, és leállna a szívem ha ez véget elveszteném a pénzt. Értékpapírokat se írjatok mert annak túl kevés a hozama és az is rizikós, bármilyen cég legyen is az. A cél tehát hogy ennyi pénzből havonta 5 ezer forintot keressek határozatlan ideig. Az összeget bő négy év alatt sikerült összegyűjtenem, olyan gondok mellet amit nem írók le. Nem akarom sajnáltatni magam. De kevés ember tudod volna így egyáltalán bármennyit is félre rakni mint ahogyan én tettem helyzetemben.

Az olyan terveket ne írjatok hogy gyűjtsek még hozzá. Mert most lett egy olyan havi fix levonásom ami véget csak akkor tudnák félre rakni még pénzt ha minden nap tojást ennék.

A válaszokat köszönöm és nagyon szépen köszönöm azokat a válaszokat is amik olyan tanácsokat adnak amiből lehet plusz havi 5 vagy esetleg ennél több pénzt félre rakni. Ez a havi ötezres tétel is gyűjtésbe menne, karácsonyra vagy esetleg valami nem várt kiadásra.

És még annyit hogy még gondolkodtam azon hogy a piacozást kéne megcéloznom, esetleg az online adásokat. Internetem most már van folyamatosan, gépem is tehát minden adott lenne.

2022. okt. 8. 12:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem írtam el a 7500-at, már van 12%-os kamatot hozó papír, de én az új pmáp-ba tenném, ami most 11,75, jövőre 15+% várható.

És sokan mondják, hogy ezzel is csak bukik az ember, de relative nyugodtan lehet aludni mellette.

2022. okt. 8. 14:29
 12/18 A kérdező kommentje:

A kincssátoros jegyet író személynek köszönöm a válaszát és ezt még ma meg is fogadom. Persze azért megkérdezem a weboldalt hogy jól értem a 750 ezer befektetést 12 hónapra 12.05 kamattal az egy éven át havi 7531,25forint jelent e. Ha erre pozitív választ kapok (nincs adózás benne, átutalási díj, stb) akkor ez lesz a nyerő mivel több is mint havi 5 ezer és ha jól látom a táblázatot akkor előre oda van írva hogy minden hónapba 12.05 a kamat.

Az utóbbi válaszadó a 7500ft-os igen most már látom hogy nem írtad el csak még kezdő vagyok itt a netten ezért nem tudtam lejjebb görgetni a többi ajánlatot megnézve. De ez tuti fix: Diszkont Kincstárjegy! De köszönöm neked is de több a 12.05!

2022. okt. 8. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

A 12,05% az éves hozam.

Ha egy év múlva jár le a papír, akkor ez azt jelenti, hogy ma megveszed 750000 forintért és egy év múlva (1+0,1205) x 750000 forintod lesz, azaz 840000. Ez 90000 forint hozam 12 hónap alatt, amit a végén realizálsz.

2022. okt. 8. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Fontos még a dkj-ról azt tudni, hogy a fenti példában csak a kezdőpont és a végpont biztos. Ha neked mégis fél évnél hamarabb kell pénz, akkor el kell adnod a diszkontkincstárjegyet. Ezt az akkori piaci árán teheted meg, ami csak akkor kedvező számodra ha a piaci kamatok nem változtak, vagy csökkentek. Ha a piaci kamatok emelkednek, akkor eladás esetén veszteséged is lehet. Szóval mindenképp akkor vedd meg a diszkontkincstárjegyet ha biztosan nem kell lejáratig pénz belőle.
2022. okt. 8. 14:58
 15/18 A kérdező kommentje:

Utóbbi kettő választ is köszönöm, de még egyszer azért az oldalon is rákérdezek. A legdrágább pénzes hobbim az hogy havonta egyszer elmegyek moziba és a mekibe. Tehát ha egy év után kapom meg a pénzt az is tökéletesen megfelel. És itt ha lehet üzenném mindenkinek aki szórja a pénzt: ezer és egy dolgot lehet csinálni otthon ami minimális befektetést igényel, de irdatlanul behozza az árát. Ilyen pl a darts, a pókerkártya/römikártya (ezermillió játék van ezen belül) és itt már jön a telefon és pc korszaka, ingyenes sak játék ezernyi van a netten és olyan is amit internet nélkül lehet használni.

A válaszokat nagyon köszönöm, többek között csoki is köszöni a kutyám akinek így minden hónapba lesz egy plusz ród párizsi.

2022. okt. 8. 15:05
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
Állampapir ilyen háborús helyzetbe? Isten ments, inkább kézzel foghatóbb dolgokba tenném, konkrét adásvételekbe.
2022. okt. 9. 07:06
 17/18 anonim ***** válasza:
8-as: vagy egy szegénynek csak egy dobása van, nem fogja megfogni semmilyen védőháló, ha az az egy nem sikerül, nyilván sokkal óvatosabb így az ember.
2022. okt. 14. 17:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Tölts és füstölj kolbászt, azt mindenki szereti.
2022. okt. 15. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!