750 ezer forintból milyen pénzforrást lehetne csinálni?
Kedves olvasók érdeklődnék hogy ki milyen üzletet tudna csinálni ekkora összegből, ami havonta minimum 5 ezer forintot hozna. A bank, és a vállalkozáson kívüli terveket írjatok mert mind kettő rizikós, és leállna a szívem ha ez véget elveszteném a pénzt. Értékpapírokat se írjatok mert annak túl kevés a hozama és az is rizikós, bármilyen cég legyen is az. A cél tehát hogy ennyi pénzből havonta 5 ezer forintot keressek határozatlan ideig. Az összeget bő négy év alatt sikerült összegyűjtenem, olyan gondok mellet amit nem írók le. Nem akarom sajnáltatni magam. De kevés ember tudod volna így egyáltalán bármennyit is félre rakni mint ahogyan én tettem helyzetemben.
Az olyan terveket ne írjatok hogy gyűjtsek még hozzá. Mert most lett egy olyan havi fix levonásom ami véget csak akkor tudnák félre rakni még pénzt ha minden nap tojást ennék.
A válaszokat köszönöm és nagyon szépen köszönöm azokat a válaszokat is amik olyan tanácsokat adnak amiből lehet plusz havi 5 vagy esetleg ennél több pénzt félre rakni. Ez a havi ötezres tétel is gyűjtésbe menne, karácsonyra vagy esetleg valami nem várt kiadásra.
És még annyit hogy még gondolkodtam azon hogy a piacozást kéne megcéloznom, esetleg az online adásokat. Internetem most már van folyamatosan, gépem is tehát minden adott lenne.
Attól is függ mennyi pénzed van, milyen kézügyességed, mennyi helyed van otthon. Van kocsid amivel tudsz szállítani valamit? Vehetnél egy régi bútort amit szépen felújítasz aztán eladsz, készíthetsz otthon például koszorúkat amit majd nov. 1-én el tudsz adni a temetőnél. Erőltesd meg az agyad, csak ki tudsz valami értelmeset találni.
Ezen kívül, ha nem ragaszkodsz a havi fix 5 ezer forinthoz, fektetheted a pénzed saját magadba is, kitanulhatsz egy új szakmát/nyelvet/jogosítványt szerezhetsz, ezek később hasznosak lesznek.
Erről a kérdésről és az alá adott kérdező válaszairól az alábbi idézet jutott eszembe:
"A szegényeknek a legnehezebb szolgálatot tenni.
Add nekik ingyen, és azt hiszik csapda.
Mondd nekik, hogy pici befektetés, és azt mondják keveset hoz.
Mondd nekik, hogy csináljuk nagyban, azt felelik nincs pénzük.
Mondd, hogy próbáljunk valami újat, azt felelik nincs tapasztalatuk.
Mondd, hogy tradícionális üzlet, erre azt felelik túl nehéz.
Mondd, hogy újfajta üzleti modell, azt felelik MLM.
Mondd, hogy nyissanak saját boltot, azt felelik nincsenek lehetőségeik.
Mondd, hogy kezdjenek új üzletbe, azt felelik nem értenek hozzá.
Minden szegényben van valami közös:
A Google-ban kutakodnak, a barátaikra hallgatnak, akik ugyanolyan reménytelenek, mint ők maguk, többet agyalnak, mint 1 egyetemi professzor és kevesebbet tesznek, mint egy vak ember.
Kérdezz csak rá, mit akarnak tenni. Nem fognak tudni válaszolni.
Ahelyett, hogy a szíved remegne gyorsabban, miért ne csinálj valamit gyorsabban, ahelyett, hogy csak agyalnál valamin, miért ne tegyél valamit érte. A szegényekben egy valami közös:
Egész életük a várakozásról szól."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!