Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetséges így bitcoint kapni?

Lehetséges így bitcoint kapni?

Figyelt kérdés

Nem tudom ez hogy működik, átverés vagy vicc szaga van, de rámírtak itt gyakori kérdéseken privibe hogy ha kell pénz itt van egy bitcoin, és egy link amire nincs találat. Vagyis valójában nagy és kis betűk és számok kombinációja.

Ez így egyáltalán lehetséges hogy valaki küld egy ilyen betű és számsort és azt be tudom váltani? Vagy ez hülyítés?

2022. szept. 30. 04:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Kamu
2022. szept. 30. 04:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos kamu
2022. szept. 30. 06:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, majd biztos randomra bitcoint küld neked valaki...
2022. szept. 30. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Amugy kuldenek ingyen csak nem egy bitcoint hanem par ezert satoshit. Redditen ha beírod h szeretnel ismerkedni a lightning networkal akkor ha szerencsed van lightning networkon tipelnek neked par ezret
2022. szept. 30. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egy privát key amit importálni lehet btc tárcákba, de úgysem lesz rajta semmi. Biztos troll volt.
2022. szept. 30. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehetségesnek lehetséges csak ugye egy Bitcoin az majdnem 10 millió forint. Tehát nem valószínű.

Ez nagyjából olyan technikailag mintha én azt mondanám hogy küldök neked Ft ot és kapsz egy használt pénztárcát. Akár lehet benne Ft, még ha ennyi Nem is fér bele. 1 Bitcoin in wallettba viszont bármennyi Bitcoin belefér akár az összes is ami van. Vagyis mai áron 21 000 000 000 000, vagyis Ha jól fogalmazok akkor 21 billió forintnyi Bitcoin férne bele ma egy pénztárcába. Persze elszállítás több sebből vérzik tízmillió forint nagyon erős ki kerekítés ráadásul amíg ki nem bányászat bitcoinnak is benne vannak amit ugye ma még nem lehetne beletenni egy wallettbe. Az utolsóval várni kell 2140 ig. És abban sem vagyok biztos hogy ez a sok nulla amit leírtam bilió. Na mindegy.

2022. okt. 1. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!