Hol találhatnék embert, aki el tudja magyarázni, hogyan kell a bitcoint ledgerre rakni?
Figyelt kérdés
Megszüntetik a coinmixeden a tárcákat, ezért át kell raknom egy biztonságos helyre. Youtube-on meg máshol nem képesek érthetően elmagyarázni lépésről lépésre; leginkább magukat szórakoztatják azoknak a videóknak az elkészítésével.2022. szept. 21. 16:06
1/13 anonim válasza:
csinalsz ledgeren egy walletet, 24 szo stb, ledger live alkalmazast letoltod, abban megnyomod h recive, megnezed az addresst approveolod a devicen, coinmixeden valahogy ramesz h withdraw (fogalmam sincs, ilyen oldalakon nem vagyok fent) es oda beteszed az addresst amit ledgeren generaltal.
Ha meg ilyent nem csinaltal ajanlom hogy ne egyszerre kuld el mind hanem kuldj kicsit elsore aztan mehet a tobbi ha az elso megjott.
2/13 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, de ennél még a youtube-os videók is érthetőbbek.
2022. szept. 21. 16:44
3/13 anonim válasza:
1 20asert reszletesen mindent elmondok zoomon segitve
4/13 anonim válasza:
Mit nem értesz azon amit írt? Itt veled van baj, nem kicsi.
5/13 A kérdező kommentje:
És ha kiutaltam, utána mennyi idő múlva fogom látni a ledgeren?
2022. szept. 23. 21:45
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült megoldanom, bár az az állítólagos fél óra kb. 2,5 óra volt.
2022. szept. 24. 09:17
8/13 A kérdező kommentje:
Most akkor mindig ugyanez marad a tárcám címe; a jövőben is ezt kell megadnom, ha fogadni akarok valakitől bitcoint? Bedugnom se kell többet a ledgert, amíg nem akarok eladni?
2022. szept. 24. 09:20
9/13 A kérdező kommentje:
A litecoinomat miért nem tudom kiutalni? A coinmixed azt írja, érvéytelen tárca cím.
2022. szept. 24. 09:48
10/13 anonim válasza:
Kulon ltc walletet kell generalj neki, es akar hasznalhatod is ezt a btc cimet de minsig csinalhatsz ujat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!