Hogyan lehet bitcoint eladni más ország piacán?
Figyelt kérdés
Van egy srác, bizonyos Sam , akiről több helyen olvastam, hogy a bitcoint amerikai piacon olcsóbb áron tudja megvenni, mint a japánon (amikor kezdte 10 000 USD volt USA piacon, ugyanakkor a japán piacon 11 000 USD)
Ezt az árkülönbséget kihasználva percek alatt tudott 1000 meg 1000 dollárnyi profitra szert tenni. A kérdésem, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni? Hogyan lehet konkrét USA áron venni kriptot, és japán áron eladni? Van a srácról vagy a témáról információtok?
2022. aug. 29. 14:26
1/2 anonim válasza:
Hulyeseg. Ezt arbitrazsnak hivjak amugy. Amikor en kezdtem, ezelott 6 evvel voltak olyan tozsdek amik kozott siman lehetett arbitrazsolni, 4-5 szazalek kulonbseg is sokszor volt. De ma mar a tozsdek nagy resze liquid vagy mas sidechainekre vannak kotve es szinte lehetetlen arbitrazsbol penzt keresni... Legalabbis a te szinteden biztos nem fogsz ebbol penzt latni
2/2 anonim válasza:
Van benne ráció, én tavaly is láttam, hogy a koreai piacokon eltér a btc és más kriptok ára. Próbáltam is regisztrálni, de koreai váltókra nem engedett regisztrálni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!