Changelly-ről utaltam Bitcoint a Cryptopiás számlámra, nem érkezett meg még! Mit tegyek?
Ez volt a folyamat:
-a Cryptopián "depozitoltam" a Bitcoint és kimásoltam azt a címet ahová érkezhetnek a bitcoinok, majd átmentem a Changellyre és mikor kérte hogy hová szeretném utalni a Bitcoint (Dollárral vettem Bitcoint) azt a fenti kimásolt címet illesztettem be ide, és jóváhagytam a tranzakciót.
Ott még szeméylazonosságimat lekellett fényképezzem s elküldnöm de a fenti folyamatra vagyok kíváncsi hogy jóe. Kérlek segítsetek, sok pénzem van benne. :(
Köszönöm.
Ki van írva a weblapjukon.
PLEASE NOTE: Bitcoin networks are heavily overloaded. Transactions processing may take time.
Nagyon túlterhelt a Bitcoin, nyilván azért mert tegnap beszakadt keményen az árfolyam. Most mindenki vagy vesz vagy elad, ezért most még durvábban terhelt a rendszer.
Az izgi lehetetett akkor...Changelly-n amùgy "Cryptocurrrency to cryptocurrency" vàltàsnàl nem is kell szemèlyivel bohòckodni ugye?
Eddig Coinbase-en trade-elgettem de kezdek egyre kevèsbè bìzni az őskövület meg szètforkolt Coinjaikban...
EOS,IOTA,ICON amikkel szemezek...
Ott coinbase-en is horror volt amùgy mire elfogadta a szemèlyim (ja egyèbkènt a trükk amit olvastam ès nekem vègülis azonnal működött,hogy "körbevàgod" a szemèlyidről a kèpet,tehàt a kèpnek semmi szèle/hàttere ne legyen,ès ùgy pròbàlod.
;)
Sziasztok
Tudom, nem ide vág de ugyanúgy changelly...egy srác segített nekem AI-val sok pénzt keresni rajta, de ahhoz, hogy átutalja, elég sok pénzt el kéne utalnom, mert nem Amerikai vagyok és valami adókötelessèget magyaráztak. Ez valós lehet?
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!