Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Changelly-ről utaltam Bitcoint...

Changelly-ről utaltam Bitcoint a Cryptopiás számlámra, nem érkezett meg még! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez volt a folyamat:

-a Cryptopián "depozitoltam" a Bitcoint és kimásoltam azt a címet ahová érkezhetnek a bitcoinok, majd átmentem a Changellyre és mikor kérte hogy hová szeretném utalni a Bitcoint (Dollárral vettem Bitcoint) azt a fenti kimásolt címet illesztettem be ide, és jóváhagytam a tranzakciót.

Ott még szeméylazonosságimat lekellett fényképezzem s elküldnöm de a fenti folyamatra vagyok kíváncsi hogy jóe. Kérlek segítsetek, sok pénzem van benne. :(

Köszönöm.

#utalás #bitcoin #changelly #cryptopia
2018. jan. 18. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Több óra az utalás manapság.
2018. jan. 18. 08:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, de már eltelt hét óra is, ez a folyamata amit csináltam helyes-e? megfog érkezni is valaha a bitcoin?
2018. jan. 18. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Ki van írva a weblapjukon.

PLEASE NOTE: Bitcoin networks are heavily overloaded. Transactions processing may take time.

Nagyon túlterhelt a Bitcoin, nyilván azért mert tegnap beszakadt keményen az árfolyam. Most mindenki vagy vesz vagy elad, ezért most még durvábban terhelt a rendszer.

2018. jan. 18. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez egy égi jel hogy inkább cégbe stb. fektesd a pénzt ha egyszer visszakapod :)
2018. jan. 20. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Visszakaptam a pénzem, azt írták hogy nem tudták azonosítani a személyimet s ezért a tranzakció nem ment vége.
2018. jan. 31. 13:22
 6/7 Flash! ***** válasza:

Az izgi lehetetett akkor...Changelly-n amùgy "Cryptocurrrency to cryptocurrency" vàltàsnàl nem is kell szemèlyivel bohòckodni ugye?

Eddig Coinbase-en trade-elgettem de kezdek egyre kevèsbè bìzni az őskövület meg szètforkolt Coinjaikban...

EOS,IOTA,ICON amikkel szemezek...

Ott coinbase-en is horror volt amùgy mire elfogadta a szemèlyim (ja egyèbkènt a trükk amit olvastam ès nekem vègülis azonnal működött,hogy "körbevàgod" a szemèlyidről a kèpet,tehàt a kèpnek semmi szèle/hàttere ne legyen,ès ùgy pròbàlod.

;)

2018. jún. 20. 02:00
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok

Tudom, nem ide vág de ugyanúgy changelly...egy srác segített nekem AI-val sok pénzt keresni rajta, de ahhoz, hogy átutalja, elég sok pénzt el kéne utalnom, mert nem Amerikai vagyok és valami adókötelessèget magyaráztak. Ez valós lehet?

Köszi!!!

2024. júl. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!