Ha egy terméket rosszul hirdetnek meg, akkor miért én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Meghirdettek egy terméket 30 ezres és 27 ezres áron, ugyanazon platformon, ugyanazon adatokkal és képekkel. Én jeleztem, hogy 27 ezerért megvenném, mire közölte, hogy annyiért nem eladó. Megkérdeztem, hogy akkor miért hirdeti kétszer, erre átírta a másikat is 30 ezerre és közölte, hogy ő nem hirdet annyiért, nézzem meg. Megnéztem, átírta... Szerintem az a minimum, hogy 27-ért odaadja, ha annyiért hirdeti meg, de mindegy. Majd másnapra törölték mindkét hirdetést és megvonták a hirdetési jogát, amit rajtam próbál elverni, mert azt hiszi, hogy én jelentettem.2022. szept. 20. 18:29
1/2 anonim válasza:
Mert nem akarja annyiért eladni, és azt hiszi hogy te jelentetted be, azért hibáztat.
2/2 anonim válasza:
Én is azt hinném, hogy te jelentetted be, elírtam egy számot és te nekiállsz pofázni a magas lóról, hogy hát az a minimum, hogy eladja neked. Egy seggbe b@szást nem kérsz esetleg még mellé?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!