Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki a hibás, ha valaki többet...

Ki a hibás, ha valaki többet fizet ki valamiért?

Figyelt kérdés
Erre ugye régebben azt szokták mondani, hogy figyelni kell. Erre itt ez a hír: [link] Ki volt ebben a hibás szerintetek? Személyes kifizetésnél figyelni kell. Ha nem tudnak, akkor nem készpénzt kell adni, hanem átutalni. Utólag bíróság elé vinni valakit azért, mert szemfüles?
2022. aug. 2. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:

A srác nem szemfüles volt, hanem gyakorlatilag olyan, mintha lopott volna.

De azért ritka nagy balfallosznak kellett a lottózósnak is lennie ahhoz, hogy 100 ezerrel többet adjon neki oda, pláne, hogy amennyire én tudom, max 200 ezer forintig fizetik ki a helyszínen a nyereményt, a felett az SZJRT-hez kell nyereményigénylést benyújtani.

Hogy kell ezt elképzelni? Mert azt elhiszem, hogy egy tizessel vagy huszassal többet ad oda, mert elszámolja, de 100-al többet??!

2022. aug. 2. 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindketto hibas, de a jog szerint ez jogtalan elsajatitas. Attol mert a kezelő hibazott meg nem lesz az a penz a csavoe. Tehat ha bizonyítható hogy tudott a hibarol es nem szólt akkor elkovette amivel vadoljak.

Olvastam a kommenteket a fbon, rengeteg tudatlan irta hogy hat de mennyit lopnak masok, politikusok, bezzeg ellenuk nem nyomoznak. Ez meg nem szentesíti a csavo tettet. Szerintem a becsulet tobbet er 100000nel, meg ha most nekem is jol jonne ez a penz.

2022. aug. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!