Mennyire normális hibás termék esetén?
14 napon tùl vásároltam online egy drága parfümöt, ami sokadszorra vettem már, de most kellemetlen illata van.
Az egyik legnagyobb drogéria nem azt mondta a paanszra, vogyem be a boltba és ha az eladò hibásnak találja a terméket, akkor kicseréli stb..hanem küldjem be postán,ha nem találják hibásnak 20 ezer ft+ oda, vissza szállìtás. Ha valamiért elutasìtanak, akkor kb 60 ezerből lenne egy használhatatlan termékem. Ez normális eljárás?
"14 napon tùl vásároltam online egy drága parfümöt"
Ezt írd le magyarul is...
15-én vetted, vagy 16-án?
"nem azt mondta a paanszra, vogyem be a boltba és ha az eladò hibásnak találja a terméket, akkor kicseréli"
Nem is mondhatta! Az online vásárolt termékkel nem a boltban kell reklamálni, hanem online.
Ha el szeretnél állni a vásárlástól, akkor ki kell tölteni a nyilatkozatot amit megtalálsz a honlapjukon (megkerestem volna neked, ha megmondtad volna melyik drogéria). Aztán a terméket a saját költségeden kell visszaküldened. (ezért jó például a foxpost, mert az automatába a kóddal amit kaptál vissza tudod tenni, és visszaviszik ingyen) Ez minden online vásárlásra vonatkozik, az erről szóló törvényben van benne.
"ha nem találják hibásnak 20 ezer ft+ oda, vissza szállìtás. Ha valamiért elutasìtanak, akkor kb 60 ezerből lenne egy használhatatlan termékem."
Namost akkor itt valamit vagy te, vagy ők értettek félre.
Ha visszaküldöd, akkor visszautalják a pénzt és kész. Nem kell vizsgálni a terméket, csak azt, hogy a saját sértetlen dobozában van-e, nem széttörve, kifolyva küldted-e vissza.
A termék vizsgálata garanciális ügyintézésnél, reklamációnál van. Ezek szerint te nem álltál el a vásárlástól, hanem reklamáltál, hogy büdös a cucc. Jó lenne ha először azzal lennél tisztában, hogy mit szeretnél....
Meg azt is magyarázd el hogy lett a 20-ból 60?
Jaj xD
14 napon tùl vásároltam = 14 napnál régebben vásároltam és csak most lett kibontva ( pontosabban ajándékba kaptam)
"Meg azt is magyarázd el hogy lett a 20-ból 60"
Ùgy, hogy 40 a parfüm???? :D
Forgalmazòval együtt vizsgálják és ha valamiért kitalálják, hat jo ez.. akkor 60 ezer+ a két szállìtás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!