Fabulon Mélytisztító arclemosó gél használata után vörös az arcom, "ég". Ez normális?
Figyelt kérdés
Fabulon Tini tonikot használtam, és a leírásban olvastam a párját, hogy először használjak Fabulon Mélytisztító arclemosó gélt, majd Tini tonikot. Fogtam magam, elugrottam a boltba, vettem egyet. Ma fürdés után használtam, azóta ilyen az arcom. Szerintetek ez természetes reakció? Ahol bekentem vele, ott vörös, "ég" az arcom.2020. okt. 6. 21:42
1/10 anonim válasza:
Termeszetesen ez a reakcio nincs rendben, valoszinuleg erzekenyebb a borod, de egyebkent is, ezek elegge karosak, tele vannak alkohollal, es egyebekkel, amik nem jok a bornek. Meg jo par eve tinikent en is hasznaltam ezeket, de csak annyit ertem el vele, hogy szornyen kiszaradt a borom.
2/10 anonim válasza:
Ugh, fabulon? Az egy nagy rakás kaki. És még szépen fogalmaztam. Ahogy az előző írta tele van alkohollal meg parfümmel, meg rengeteg irritatív anyaggal. Viszont Tajti Ildikónak van egy nagyszerű kötete. Esszenciális bőrápolás. Abban minden nagyon jól össze van foglalva minden. :)
4/10 anonim válasza:
Fabulon a bőre őre,
ezt használja nyakra, főre.
Megláthatja majd jövőre
piros bubok nőnek tőle!
Viccelte, nem normális természetesen :-) Lehet, hogy allergiás vagy egy összetevőre, vagy érzékeny a bőröd.
5/10 anonim válasza:
Az ilyen tonikokra jellemző, hogy "égetnek", úgyhogy csak erősen indokolt esetben érdemes velük szétmaratni magadat - pl. ha nem látsz ki a pattanásoktól... de arra meg érdemesebb olyan készítményt alkalmazni, amiben nincsenek fölösleges cicomák - parfüm, színezék stb.
6/10 A kérdező kommentje:
4. számú versenyző, egy költő veszett el benned. xD
2020. okt. 7. 11:53
7/10 anonim válasza:
#6, szerintem az első két sor a Fabulon reklámszövege volt még az előző rendszerben. A második kettőt az én családomban mindig hozzáfűzték :-) De nem csak nálunk, több változat is kering.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor valami tanács amivel ápolhatom az arcomat? Valami bevált cuccos? Nem vagyok nagyon csúnya, nincs sok pattanásom, mondhatni egy sem, de inkább a pórusaim tágak, "szeplős" vagyok. Ha nyomkodom magam, mindig egy rakás csúnyaság jön ki belőlem, ezt akarom orvosolni. :c
Egyébként, 19/f.
2020. okt. 8. 08:23
9/10 anonim válasza:
Tajti Ildikó Esszenciális bőrápolás. Ebben minden le van írva, érthetően. Most nehéz lenne az egészet elmagyarázni
10/10 anonim válasza:
Ha úgy érted, hogy mindenképpen "mosni" akarod az arcodat, akkor a dm-es arctisztító hab bejöhet [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!